Anahtar Kelimeler:

AK Partililerden köylere çıkartma

AK Partililerden köylere çıkartma

 İl genel için çalışma

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal parti yöneticileri ve İl Genel Meclis Üye adayları ile birlikte  Karacalı, Kazmaca, Pazarcık, Ulaş ve Yukarı Mahmutlar köylerini ziyaret ettiler.

30 Mart Yerel seçimlerine kısa bir süre kala Ak parti yöneticileri çalışmalarını köylere kadar indirdi. Önceki gün Ak Parti Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal başkanlığındaki Ak Parti heyeti Karacalı, Kazmaca, Pazarcık, Ulaş ve Yukarı Mahmutlar köylerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Ak Parti heyetinde İl Başkan Yardımcıları Yaşar Cavuşoğlu, Zekeriya Yıldız, Şaban Toksarı, İl Genel Meclis Adayları Murat Çaykara, Hülya Tülay İğde, Ferit Oluk, Yılmaz Cebeci, Hayrettin Akyüz, Abdullah İpekçi yer aldı

İlgi büyüktü

Her gittikleri ilde vatandaşların yoğun ilgilisi ile karşılaşan heyet köylerde vatandaşların dertlerini dinledi. İl Genel Meclis Üyeleri de kendilerini tanıtma imkanı buldu.Vatandaşların köylerine kadar gelen İktidar Partisi yöneticilerine yaşadıkları sıkıntıları ve çözümü için taleplerde bulundular.

Ak Parti sizlere hizmet için var

Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal Köylerde vatandaşlarla kısa sohbetler yaptı. Köksal meclis çalışmaları ve seçim çalışmaları hakkında köylerde bilgi vererek “AK Partinin temel prensibi insan odaklı hizmet. Bu seçimlerde de sloganımız “Daima Millet Daima hizmet”. Bunun için sizlerin yanına kadar geldik. Sizlerin dertlerini dinleyeceğiz. Sizlerin derdi bizim derdimiz. Sıkıntılarınızın çözümü içinde gereken çalışma ne varsa o yapılacak. “ şeklinde konuştu. Köksal son günlerde yaşanan paralel devlet sorununun üstesinden gelinmesi için milli iradeye sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Son aylarda yaşananları televizyonlarda haber bültenlerinde ve gazeteler de okuyorsunuz. Sizlerden Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimize sahip çıkmanızı istiyoruz. Sizlerin vereceği destekle milli iradeye kast edenlere gerekli dersi vereceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın “ şeklinde konuştu. 



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı