Anahtar Kelimeler:

Uysal mitinge geldi

Uysal mitinge geldi

 Konserli miting...

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal,  "Türkiye tarihinde yaşamadığı kadar pek çok sıkıntı ile karşı karşıyadır. İşte bu iklim içerisinde şunu bilmenizi isterim. Dünümüzü çalanlara karşı yarınlarımızı çaldırtmamak adına varlık irademizi hep beraber ortaya koyacağız" dedi.

Meydanda konser ve miting

Uysal, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı`nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, siyasetin yüksek gerilim hattında seyrettiği bir dönemde yerel seçimleri icra etmeye gayret gösterdiklerini söyledi. "Türkiye`nin yarınlarını kuşatabilmek adına, sağlıklı bir sürecin işlemesi adına, bu güzel günlerde başka şeyleri gönlümüz isterdi ki, buralarda siz değerli vatandaşlarımızla paylaşalım" diyen Uysal, şöyle devam etti:

Siyasi açıklamalar

"Ama gelin görün ki, Türkiye, tarihinde yaşamadığı kadar pek çok sıkıntı ile karşı karşıyadır. İşte bu iklim içerisinde şunu bilmenizi isterim. Dünümüzü çalanlara karşı yarınlarımızı çaldırtmamak adına varlık irademizi hep beraber ortaya koyacağız. İnşallah Türkiye`yi tarihi yürüyüşüne, bu asil milletine uygun bir şekilde sahip olduğu değerleri, sahip olduğu imkanları, sahip olduğu potansiyeli açığa çıkartacak bir siyasi akılla hep beraber ulaştıracağız." Gültekin Uysal`ın konuşmasının ardından sanatçı Hüseyin Kağıt konser verdi. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu