Anahtar Kelimeler:

Destici Karakeçili`ye geldi

Destici Karakeçili`ye geldi

 İlçe ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Maalesef bir kayıkçı kavgası tutturulmuş ve millet ayrıştırılarak, kamplaştırılarak, bölünerek oradan bir oy devşirme hesabı yapılmaya çalışılıyor" dedi. 

Destici ziyareti

Destici`yi Karakeçili ilçesi girişinde partililer karşıladı. Partisinin Seçim Bürosu`na giden Destici, yolda Ak Parti ve Saadet Partisi seçim büroları önünde bekleyen vatandaşlarla tokalaştı. Destici, Seçim Bürosu önünde yaptığı konuşmada, Karakeçili`nin kendileri için ayrı bir önemi bulunduğunu belirterek, merhum genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu`nun da her zaman Karakeçili ilçesine geldiğini söyledi.  Büyük Birlik Partisi iktidarında ve belediyenin kendilerine teslim edilmesi halinde ilçenin temel problemlerinin tamamına çözüm bulacaklarını ifade eden Destici, şöyle konuştu:

Devam edeceğiz

"Bizler bugüne kadar oy için asla yalan söylemedik, milletimizi oy için asla aldatmadık, asla kandırmadık. Çünkü biz yalanla dolanla, aldatmayla, kandırmacayla gelen oyu bugüne kadar istemedik, bundan sonra da istemeyeceğiz. Bizim şiarımız doğruluktur. Biz bu güne kadar hep doğruları söyledik, doğrularla beraber olduk, bundan sonra da bedeli ne olursa olsun doğruları söylemeye devam edeceğiz, doğrularla birlikte olmaya devam edeceğiz. Yanlışın karşısında da bedeli ne olursa olsun bugüne kadar durduk, bundan sonra da duracağız."

Seçim açıklaması

Seçim meydanlarında çiftçinin, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların problemlerinin konuşulmadığını ileri süren Destici, şunları söyledi: "Meydanlarda, sizlerin çocuğunun işsizliği konuşulmuyor, yoksulluğu, açlığı, fakirliği konuşulmuyor, yollarınız, ihtiyaçlarınız konuşulmuyor ve maalesef bir kayıkçı kavgası tutturulmuş ve millet ayrıştırılarak, kamplaştırılarak, bölünerek oradan bir oy devşirme hesabı yapılmaya çalışılıyor ama onlara inat biz sizin problemlerinizi, sizin taleplerinizi, konuşmaya devam edeceğiz ve birileri ayrıştırmaya, bölmeye, kamplaştırmaya çalışsa da onlara inat biz birlik diyeceğiz, beraberlik diyeceğiz, kardeşlik diyeceğiz, barış diyeceğiz, sevgi diyeceğiz. Çünkü bizim Allah`ımız bir, kitabımız, peygamberimiz, ezanımız, vatanımız, bayrağımız, marşımız bir, bu kadar biri olanlar nasıl ayrılır? Kim bunu ayırmayı kalkabilir. Onun için biz herkese inat birlik ve beraberlik demeye devam edeceğiz."



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli