Anahtar Kelimeler:

Duvarları kahramanlar süslüyor

Duvarları kahramanlar süslüyor

 Renkli bir çalışma

Hoca Ahmet Yesevi İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte okulun duvarlarına masal kahramanlarının resimlerini çizerek boyadılar ve okulu daha renkli bir hale getirdiler.

Güzel bir çalışma

Okuldan çalışma konusunda yapılan açıklamada, "Hoca Ahmet Yesevi  İlk-Orta Okulu olarak 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içerisinde, toplam kalite yönetimi çalışmaları çerçevesinde Okul Müdürümüz  Ahmet Koç önderliğinde, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımıyla, okul duvarlarına öğrencilerimiz tarafından beğenilen masal kahramalarının resimleri yapıldı. Çalışmalarımız gerek velilerimiz gerekse öğrencilerimizin beğenisini kazandı. Okulumuz fiziksel ortamını iyileştirici çalışmalarımız öğrencilerimizin isteği doğrultusunda devam etmektedir" denildi.

Renkli bir görüntü

Öğrenciler öğretmenlerinin eşliğinde masal kahramanlarını duvarlara önce çizdi, sonra ise boyadı. Okulun duvarları masal kahramanları ile süslenirken, bu çalışma öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Renkli bir görüntüye bürünen okul duvarlarını artık masal kahramanları süslüyor. Çocuklar hikayeler ve masallarda gördükleri kahramanları çizmenin heyecan verici olduğunu söylediler ve bu çalışmayı yaptıran Okul Müdürü Ahmet Koç ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. Okul Müdürü Ahmet Koç, çalışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı