Anahtar Kelimeler:

Tüm engelleri kaldıracağız

Tüm engelleri kaldıracağız

 Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Ceyhan Doğan engelli Belediye Meclis üye adayı Ali Toprak’ın tertip ettiği toplantıda engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette bulundular

Doğan engelli vatandaşlara yaşanabilir bir Kırıkkale sunacakları ve tüm engelleri kaldıracaklarını söyledi. Kırıkkale’de tüm partiler arasında ki tek engelli belediye meclis üyesi adayı BBP’den Ali Toprak oldu. Toprak  şehirde yaşan engelli vatandaşlarla BBP Belediye Başkan adayı  Ceyhan Doğan’ı bir araya getirdi. Toplantıya BBP Kırıkkale il başkanı Orhan Övüç ve parti yöneticileri de katıldı.

Hayat kolaylaşacak

Toplantıda söz alan Engelli Dernek yöneticileri sorunlarını izah edip çözüm yolları hakkında fikir sundular. BBP  Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ceyhan Doğan engelli vatandaşların sorunlarının  çözümlerinin  yine engellilerle hep beraber el ele çözüleceğini söyledi.BBP Kırıkkale Belediye Başkan adayı Ceyhan Doğan engelli vatandaşlarımızın sorunlarının ancak engellilerin fikirlerine danışılarak çözüleceğini söyledi. Doğan yaptığı konuşmada “Belediye sadece engeli olanlar için değil engeli olmayanlar için de vardır. Buna göre hizmet etmelidir. Belediye Başkanı olmam halinde engelli tüm vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapacağım. Engelli vatandaşlarımızın engelini kaldıracağız” şeklinde konuştu.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli