Anahtar Kelimeler:

Sözlerimi tutacağım

Sözlerimi tutacağım

 Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz,Gürler mahallesinde yapılan mahalle mitinginde yaptığı konuşmada  amaçlarının Kırıkkale’ye hizmet olduğunu doğru ve dürüst siyaset anlayışıyla, yöre, fikir ayrımı yapmadan tüm şehri kucaklayacaklarını söyledi. Bugüne kadar verdiği bütün sözleri tuttuğunu belirten Yılmaz, bundan sonra da Kırıkkale halkına verdiği sözleri tutacağını ifade etti.

Bölgecilik hastalığını bitirdik

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, yerel seçim çalışmaları kapsamında Kurtuluş Mahallesi esnafını ziyaret etti. Yılmaz, Kırıkkale ekonomisinin nabzını esnafların tuttuğunu ve bu bağlamda esnaflarımızın öneminin biraz daha arttığını ifade etti. Kırıkkale’nin 10 yıldır belediyecilik anlamında iyi hizmet almadığını belirten Yılmaz, bir 10 yılın daha kaybolmaması gerektiğini açıkladı. Doğru dürüst siyaset anlayışıyla yöre fikir ayrımı yapmadan bütün şehri kucaklayacaklarını belirten Yılmaz, Kırıkkale’de ki bölgecilik hastalığını bitirdiklerini ve bunun örneğini bugün gözler önüne serdiklerini bildirdi.

Millet için yola çıktık

Geçmiş dönemlerden daha iyi ve daha güçlü olduklarını belirten Yılmaz, “Bunu hep beraber 30 Mart’ta herkese göstereceğiz, seçimden zaferle çıkacağız” dedi. Bugüne kadar verdiği bütün sözleri tuttuğunu belirten Yılmaz, bundan sonra da Kırıkkale halkına verdiği sözleri tutacağını ifade etti.Her zaman adaleti, insana hizmeti, dürüstlüğü ve yetim hakkını savunan bir kişiliği savunduğunu belirten Yılmaz, millete hizmet için yola çıktıklarını ve bu yolun sonunda seçimi kazanacaklarını iddia etti. Yıllardır kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini belirten Yılmaz, bu gücü hissetmenin gurur verici olduğunu hatırlattı.

Seçim kazanacağız

 Kırıkkale’de bazı kişilerin siyaseti ayaklar altına aldığını, iftira ve karalama kampanyalarıyla tribünlere oynadığını belirten Yılmaz, kendilerinin böyle bir amacı olmadığını kaydetti. Yılmaz, kamuoyu anketlerinde önemli başarılar yakaladığın kimsenin kimseyi kandırmaması gerektiğini belirtti. Yılmaz, kendilerini olan güvenlerini tam olduğunu ve seçimi kazanacaklarını iddia etti.

Gürler’de büyük ilgi

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir yılmaz Gürler Mahallesinde yaptığı Mahalle mitinginde büyük ilgi gördü. Yılmaz, Kırıkkale’nin artık kaderinin değişmesi gerektiğini ve yapılacak olan projelerle kentin gelişmesi gerektiğini ifade etti. Yılmaz “Kırıkkale’nin kaderinin değişmesi gerekiyor. Şehrin bir otorite sahibi, adaletli yöneticileri ihtiyacı var. 30 Mart’ta Allah izin verirse başkan olduğum taktirde tüm sorunları çözmek için her şeyi yapacağım. Bugüne kadar verdiğim tüm sözleri tuttum. 30Mart’tan sonarda tutacağım” şeklinde konuştu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli