Anahtar Kelimeler:

Rabbim korusun”

 Rabbim korusun”

 Memur Sen’le toplantı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Memur-Sen’e yöneticileri ile bir araya geldi.

Geniş katılım oldu

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay Memur-Sen yönetim kurulunun tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Yemeğe Atalay’ın yanı sıra Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı, İl Başkanı Mehmet Demir, İl Genel meclis üye adayları, Belediye Meclis üye adayları, parti yöneticileri ve Memur-Sen’e bağlı sendika yöneticileri ve çok sayıda üye  katıldı.

Saygılı’ya inancımız tam

Memur Sen Kırıkkale Şube Başkanı Oktay Sümer yaptığı konuşmada ülkede ekonomik ve siyasi istikrarın sürmesi en büyük istekleri olduğu söyledi. Son günlerde toplum mühendislerinin bu istikrarı bozmak için uğraş içinde oldukların söyledi. Sümer “Hükümetin bu güne kadar taleplerimize olumlu baktı. Haklı taleplerimizi yerine getirdi. Bunun için teşekkür ederiz. Yerel anlamda da hizmetin devam etmesi için Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı’nın elinden gelen her şeyi yapacağına inancımız tam” şeklinde konuştu.

Tazminat sorunu bitecek

Ak parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı Mehmet Saygılı yaptığı konuşmada yerel seçimlerin kendi anlamından çıkarak genel seçim havasına girdiğini söyledi. Saygılı “Biz Kırıkkaleli olarak aynı dünyanın insanız. Sorunlarımız aynı. Pek çoğunuzu daha öncede tanıyorum. Seçimden sonrada yine bir arada olacağız. Nasip olurda emaneti alırsak temel isteğimiz olan Allah’ın rızasını kazanmak için çalışmak. Belediye çalışan memur arkadaşlarımızın sıkıntısı olan sosyal denge tazminatını sorun olmaktan çıkartacağız” şeklinde konuştu.

Her seçim bir fırsat

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay yaptığı konuşmada Memur-Sen’in ilk genel kurulunda divan başkanlığını yaptığını sendikanın bugüne kadar öz değerlerimize sahip çıkan bir sendikal faaliyet gösterdiğini söyledi. Kıyafet serbestliğinden meslek liselerindeki kat sayı eşitsizliği konusunda hep  beraber hareket ettiklerini söyledi. Atalay yerel seçim konusunda ise “ Her seçim bir fırsat. İl adına parti adına bir fırsat. Herkesin muhasebe yaptığı bir dönem oluyor. Tabi ki bu muhaseyi iyi yapmak lazım. Hata yapılırsa 5 yıl beklemek gerekir. Her şeyi iyi değerlendirmek için kısa bir zamanımız kaldı” ifadelerini kullandı.

Büyük bir koalisyon var

Atalay yerel seçimlerde yerel adaylar ve yerel meseleler nedeniyle tüm partilerin oy oranlarının biraz düşüş yaşandığını son yaptıkları anket çalışmalarında oy oranlarını giderek arttığını belirtti. Oy oranlarını %45 -% 50 bandında olduğunu belirten Atalay “ Yerel seçim genel siyaset anlamını kazandığı bir seçim durumuna geldi. Eski Türkiye özleminde olanlarla Aydınlık Türkiye’nin kurucularını mücadelesine döndü. AK Partiye karşı müthiş ve büyük bir koalisyon var. Siyasi partilerin yanı sıra bir de paralel yapı ile uğraşıyoruz. Her gün bir montaj ses kaydı çıkıyor. Stok etmişler. Ancak artık milletimiz uyandı. Bunların hiç birine itibar etmiyor. Paralel  yapıda artık bir siyasi figür oldu. Bize karşı çalışıyor. Yaptıklarının hepsinin farkındayız. Her türlü iftara yalanlar aklınıza ne geliyorsa. Rabbim şerlerinden korusun. Dini hizmet yapıyorum diye dini kimlik altında neler yapmışlar. Seçim ortamında bazı şeyleri söyleyemiyoruz ” şeklinde konuştu.

Kırıkkale’nin geleceği parlak

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay milletin verdiği destekle AK Partiye karşı olanların umutlarını kestiklerini şimdi de yerel seçimlerde yüksek oy oranı almanın bir anlamı olmadığını yazmaya başladıklarını söyledi. Atalay Kırıkkale’de kurulan güç birliği ile ortak akılla Kırıkkale için iyi işler yaptıklarını söyledi. Atalay “ Burada milletvekili arkadaşlarımızla partideki görevli arkadaşlarımızla iyi çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmaların hepsini hayata geçmesi ile Kırıkkale’nin geleceği parlak bir konuma gelecek. Bunda sizleri de bizlere verdiği desteğin büyük rolü var. Kırıkkale huzurlu bir şehir. Burada verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Bazı talepleriniz var. Bunların hepsini not aldık. Çözmek içinde elimizden gelen ne varsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Hediye verildi

Konuşmaların ardından Memur-Sen Şube Başkanı Oktay Sümer tarafından Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’a Osmanlı Tuğrası kabartmalı porte hediye edildi.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı