Anahtar Kelimeler:

‘Biz halkımıza güveniyoruz'

‘Biz halkımıza  güveniyoruz

 “Bize hile hurda sökmez”

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan yaptığı açıklamada, “Bir dedikodu kazanıdır, almış başını gidiyor. Birileri seçimlere hile karıştıracakmış. Sandık bozup oy çalacaklarmış. Şu çok iyi bilinmeli ki, bize hile hurda sökmez. Çünkü biz halkımıza güveniyoruz. Kırıkkale insanı bize öyle bir teveccüh gösterecek ki, değil hile hurda, tüm sandıkları da değiştirseler, sonucu değiştiremeyecekler” dedi.

Gerilim stratejisi

Çalılıöz Çankırı Blokları mevkiinde ve Çullu Mahallesinde halka hitap eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, seçim günü yaklaştıkça ortamı germeye çalışanların bu kez de dedikodu mekanizmasıyla psikolojik etki yaratmaya çalıştıklarını ifade etti. Yıllardır anketlerle psikolojik baskı yapanların kendi anketlerinde bile ikinci üçüncü sırada çıkmaları sonucunda farklı yollara başvurmaya başladıklarını, gerilim stratejisiyle Kırıkkale halkı üzerinde baskı kurmaya çalıştıklarını söyledi.

Halk oyuna gelmez

Kırıkkale halkının artık bu tür oyunlara gelemeyeceğinden emin olduğunu ifade eden Pekdoğan sözlerine şöyle devam etti: “Baştan beri centilmence ve adil bir şekilde devam eden seçim sürecini germek isteyenler ve bu gerilim stratejisini kullanarak Kırıkkale halkı üzerinde baskı kurmaya çalışanlar kendi hileli oyunlarında boğulup kalacaklardır. Bugüne kadar anket hileleriyle vatandaşı yanıltmaya çalışanlar, kendi yaptırdıkları ankette bile bizden çok geride çıkınca bu kez de gerilim yöntemine başvurmaya başladılar. Olsun. Önde olan biziz. Bırakalım onlar düşünsün. Ama şu da çok iyi bilinsin ki, hileye hurdaya asla müsaade etmeyiz. Zaten halkımızın teveccühü öyle büyük ki, o farkı kapatmak için hangi hile yöntemine başvururlarsa başvursunlar, milletimiz onlara gereken cevabı verecektir.”

Oy namustur

“Oy, bir insanın hür iradesinin tecellisidir. Oy namustur. Oylarınıza sahip çıkın” çağrısı yapan Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan yasakçı, korkucu zihniyetle bir yerlere varılamayacağının da altını çizdi. Kırıkkale’de sokaklarda düğünleri yasaklayabilecek kadar dar düşünenlere cevabı 30 Mart’ta Kırıkkale halkının vereceğini ifade eden Pekdoğan, Kırıkkale’nin öz kültürünün ürünü olan davul-zurnanın yasaklanamayacağını vurgulayarak, “Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı hepinizi Merkez Seçim Büromuz önünde halay durmaya davet ediyorum. Kırıkkale’min davulcusu zurnacısı çalacak, tüm Kırıkkale o gün sabaha kadar halaya duracak. Yasaklara, yasaklayanlara inat. Bu memleketin sazcısı, davulcusu, zurnacısı, darbukacısı asla mağdur edilmeyecek” dedi.

Farkındayız

Çankırı Blokları mevkiinin son yıllarda çok hızlı bir gelişim gösterdiğini, buna paralel olarak sosyal ihtiyaçların da arttığını belirten Pekdoğan, bölgenin ihtiyaçlarının farkında olduklarını belirterek, “Bu bölgeye bir semt pazarı, parklar ve gezinti alanları oluşturup artan nüfusa mutlaka cevap vereceğiz” dedi. Bölgenin en önemli sorunlarından birisinin de temizlik olduğunu belirten Pekdoğan, “Temizlik imandan gelir. Biz imanımızın gereğini yapacağız” dedi. Çullu’nun yeni bir mahalle olduğunun altını çizen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan, “Köylükten mahalleliğe geçişin sancıları mutlaka yaşanacaktır. Ama biz bu entegrasyon sürecini hızlandırarak Çullu mahallemizin gelişimini hızlandıracağız. Zaten Kırıkkale’nin doğusuna yönelik düşündüğümüz projelerin tamamı gerek istihdam gerekse sosyoekonomik ve kültürel açıdan Çullu’nun entegrasyon sürecine katkı sağlayacaktır” dedi.  



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu