Anahtar Kelimeler:

Kaletepe'de Saygılı ilgisi

Kaletepe

 Mahalle toplantısı

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, mahalle mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda Kaletepe mahalle mitingi yüzlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleştirildi.

Kaletepe çok önemli

Düzenlenen miting de bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, coşkulu kalabalığa seslenerek, bu mitinge katılarak kendilerini memnun eden tüm vatandaşlara teşekkür etti. Saygılı yaptığı konuşmada, “Biz yapacağımızı söyler, söylediğimizi yaparız sloganı ile yola düştük. Yapacaklarımızı söyledik. Bunların hepsini hayata geçireceğime söz veriyorum. Kaletepe mahallemiz bizim için çok önemli. Bu yüzden gereken önemi siz değerli vatandaşlarımız bana bir görev tevdi ederse nasıl verildiğini göstereceğiz” ifadesinde bulundu.

Önce Kırıkkaleli olalım

Kırıkkaleli olmanın önemine değinen Saygılı, “Kırıkkale şehir olmalı. Şehirleşme olmalı. En öncelik projemiz budur. Kırıkkaleli olmak. Biz hep birlikte Kırıkkale’ye sahip çıkacağız. Ben ve ekibim Allah’ın izniyle göreve gelirsek, en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bir çok hayalimiz var. Bu hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. Kırıkkale hak ettiği yere bu dönemde inşallah gelecektir” diye konuştu.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı