Anahtar Kelimeler:

Bir ses kaydı da Atalay'dan!

Bir ses kaydı da Atalay

 Beşir Atalay: "Kıytırık

Kırıkkale’ye gitmem…”

Bir ses kaydı da Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’la ilgili olarak gündeme bomba gibi düştü. İddia niteliğindeki ses kaydı Kırıkkale’de seçimin en önemli konusu oldu…

Ses kaydı yayınlandı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, aday gösterildiği Kırıkkale`yi beğenmediği iddia edilen Atalay`ın yorumu, vatandaşı kızdıracak. Başçalan adlı hesabın yayımladığı yeni ses kaydında yer alan iddialara göre, aday gösterildiği Kırıkkale`yi beğenmeyen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay "kıytırık il" yorumunu yapıyor. 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu süreci ile başlayan telefon dinlemelerini internete yüklemelere bir ses kaydı daha eklendi.

Haber oldu

Başçalan adıyla Twitter’a yüklenen yeni ses kaydında yer alan iddiaya göre, aday gösterildiği Kırıkkale’yi beğenmeyen Beşir Atalay “kıytırık il” yorumunu yapıyor. Sözcü`nün haberine göre, sızıntıda yer alan ve ortam dinlemesi olduğu anlaşılan konuşmalarda Beşir Atalay’a ait olduğu iddia edilen ses, “Van’da Diyarbakır’da olsa her yere giderim ama Kırıkkale’ye o kıytırık yere gitmem” diyor. Halen 24. Dönem Kırıkkale Milletvekili olan Beşir Atalay bu konudaki ‘hoşnutsuzluğunu’ o kadar ileriye götürüyor ki; “hiç umurumda değil yine Kırıkkale’ye veremezler beni” dediği iddia ediliyor.

Ne kadar oy almıştı?

AKP, Beşir Atalay’ın da yeniden milletvekili seçildiği Kırıkkale’de oyların yüzde 62′sini alarak 3 milletvekili kontenjanı bulunan ilde tulum çıkarmıştı. Kırıkkale’de MHP %18 CHP ise %15 oranında oy almıştı. Kırıkkale artık bunu konuşuyor. Seçime birkaç gün kala yayınlanan kayıtta ilginç bilgiler yer alıyor. Atalay’dan bu konuda açıklama bekleniyor. Atalay’ın açıklamasını Kırıkkale merakla bekliyor.

İşte o ses kaydı: https://www.youtube.com/results?search_query=be%C5%9Fir+atalay+k%C4%B1yt%C4%B1r%C4%B1k



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli