Anahtar Kelimeler:

Ziyaretlerini sürdürüyor

Ziyaretlerini sürdürüyor

 “Kırıkkaleliyim diyelim”

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve İl Başkanı Mehmet Demir seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti gerçekleştirdiler .

Gururla bahsedilecek

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Seçimlere son 2 gün kala, Kırıkkale’nin hemen hemen tamamını ziyaret eden Saygılı, dün beraberinde Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve İl Başkanı Mehmet Demir ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Kırıkkale projeleri ile halkı kucaklayıcı bir yapı da çalışacaklarını ifade eden Mehmet Saygılı, “İnşallah vatandaşlarımız Kırıkkale’den gururla bahsedecek. Kentimizi kent yapmak için, parmak ile gösterilir bir şehir yapmak için elimizden geleni yapacağız” ifadesinde bulundu.

İstişare yapacağız

Kırıkkale’nin gözde bir kent olacağının altını çizen Mehmet Saygılı, “Özellikle Kırıkkaleliyim demenin ayrılacağını yaşatacağız. Vatandaşlarımız ile devamlı istişare halinde olacağız. Hiçbir zaman şehirden kopmadan, istişare mekanizmalarımız ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şehri bütünüyle, yani ara mahalle arka mahalle demeden tümüyle kucaklayacağız. Güzel bir kentleşme örneği sergileyeceğiz. Biz hiçbir zaman yalana başvurmadan seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah izin verirde, bu görev bize verilirse eğer, Kırıkkale için çok şeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Olumsuzluklara aldırmayın

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise yaptığı konuşmada, “Hiçbir olumsuzluğa aldırmayın. Bizi alaşağı etmek isteyenlere inanmayın. Kırıkkale’de Türkiye genelinde de ciddi bir organize şirket ile karşı karşıyayız. Bu kişiler bizi yıkmaya çalışıyor. Yani yüzde 50 ile seçilmiş bir partiyi yıkmaya, kısacası milleti yıkmaya çalışıyorlar. Buna kimse inanmasın. Zaten görüyoruz ki vatandaşımız bizden emin. AK Parti’den emin. Allah’ın izniyle sıkıntısız bu seçimleri atlatacağız” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu