Anahtar Kelimeler:

Gazetecilere plaket verildi

Gazetecilere plaket verildi

 Tören yapıldı

Kırıkkale Valiliği’nce Polisevinde düzenlenen törenle, Kırıkkale’de görev yaparken  Eskişehir’e tayin edilen  AA Temsilcisi Emrah Yaşar ile yine Kırıkkale’de 40 yıldan fazla gazetecilik görevini  sürdüren  DHA Temsilcisi Erhan Gögem’e birer  plaket  verildi.

Tören yapıldı

Törene Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Vali Ali Kolat, İl Jandarma Komutanı J. Albay  Harun Karabulut, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci, AA Temsilcisi Emrah Yaşar, DHA Temsilcisi Erhan Gögem ve diğer davetliler katıldı. Vali ali Kolat, AA Temsilcisi Emrah Yaşar, DHA Temsilcisi Erhan Gögem’in ilimizin tanıtımına önemli katkılar sağladığını ve çalışma süreleri içerisinde ulusal basında ilimizin geniş şekilde haberlerinin yer aldığını belirterek, “Emrah bey sağ olsun Kırıkkale’yi çok sevdi. Burada bir sempati oluşturdu. Konya’ya gitti bir süre orada da görev yaptı. İlimizi sevmesinden dolayı tekrar Kırıkkale’ye geldi. Ancak ailevi sebeplerden dolayı Eskişehir’e gitmek zorunda. Oraya tayini çıktı. Biz de bu vesileyle kendisine teşekkür ediyoruz.  Bundan sonraki hayatında kendisine ve ailesine mutluluklar diliyorum. Erhan Bey de sağ olsun ilimizin tanıtımına özellikle ulusal basında yer almasına önemli katkı sağlamıştır. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar ve sağlıklar diliyorum” dedi.

Atalay’dan açıklama

Daha sonra Valilikçe hazırlatılan plaketler ile Halk Eğitim Merkezi tarafından yaptırılan hediyeler Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Vali Ali Kolat tarafından AA Temsilcisi Emrah Yaşar ve DHA Temsilcisi Erhan Gögem’e verildi. Atalay yaptığı konuşmada, “Bugün burada Valiliğimizin Kırıkkale’de hizmeti olan iki basın mensubu arkadaşımıza bir jesti söz konusu. Teşekkür plaketi veriyorlar. Tabi bu iki arkadaşımız da hem gazeteci hem de iyi insanlar. Yani iyi meslek sahibi olunabilir ama iyi insan her zaman olunmaz. Erhan Bey’i kırk yıldır hepimiz tanırız. Gazetecilerle sadece siyaset döneminde değil, burada ben beş yıl Rektörlük yaptım, ben o zamandan beri tanırım. Bunlar hep ilimizin kalkınmasına, ilimizin imajına iyi katkıda bulunmuşlardır.

Plaketler verildi

Hem gazeteciliğini iyi yapmıştır, hem dostlukları iyi yürümüştür, hem de Kırıkkale’yi çok sevmiş ve korumuşlardır.  Yani Kırıkkale’nin haberleri Erhan Bey’in yaptığı haberlerle duyurulmuştur. Tabi Emrah Bey’in haberleri de öyle. Anadolu Ajans’ında şu dönemde Kırıkkale haberleri çok yer aldı.  Bu haberler ulusal basında da yayınlandı. Biz ikisine de yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Böyle hassas bir meslekte gittiği yerde Teşekkür Belgesi almak kolay bir şey değil. Ben bu vesileyle her ikisini de kutluyorum” dedi. Bu konuşmalardan sonra DHA temsilcisi Erhan Gögem’e Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından, Eskişehir’e tayin olan AA Temsilcisi Emrah Yaşar’a Vali Ali Kolat tarafından plaket ve hediyeler verilerek günün anısına fotoğraf çektirildi.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu