Anahtar Kelimeler:

Kendi ekibini oluşturuyor!

Kendi ekibini oluşturuyor!

 Saygılı işe hızlı başladı!

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın bir yandan tebrikleri kabul ederken, öbür yandan da kendi ekibini oluşturmaya başladığı konuşuluyor.

Görevden alınıyorlar!

Kırıkkale’nin yeni Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Belediye içinde kendi ekibini oluşturmaya başladığı konuşuluyor. Saygılı’nın bazı müdürleri görevden aldığı ve bu görevden almaların da devam edeceği söyleniyor. Ancak bu isimler konusunda henüz resmi bir gelişme olmadığı için isim yazılamıyor. Fakat, eski yönetimde eski başkana yakın bazı isimler ile kamuoyunda tepki çeken kimi müdürlerin görevden alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Adeta sokağa döküldüler

Mehmet Saygılı’nın kendi ekibini oluşturarak çalışmaya başlayacağı konuşulurken, kendisi seçimden önce bir gazeteye verdiği mülakatta, yeni bir anlayış ve ekiple çalışmak istediğine işaret etmişti. Basın toplantısında ise “İşini iyi yapanla elbette çalışırız” demişti. Ancak işini iyi yapmadığı düşünülen isimleri görevden alacağı ileri sürülüyor. Bu arada, Belediye’nin müdürlerinin ise guruplar halinde adeta sokağa döküldüğü ve çay ocaklarında hararetli şekilde sohbet ettikleri ve kulis yapmaya çalıştıkları gözlerden kaçmıyor.

Kimler gidebilir?

Daha önce sokakta fazla görünmeyen müdürlerin, kendilerini gözden çıkarılmış olarak düşündükleri için sokağa indikleri ileri sürülüyor. Dikkat çeken kimi müdürlerin durumu tartışma konusu olacak gibi görünüyor. Öte yandan, Başkan Saygılı’nın temizlik, imar, su ve kanal arıza, park ve bahçeler gibi konularda daha dinamik isimler ile çalışacağı da söyleniyor. Şehirde bu konuda çok büyük sıkıntılar olduğu biliniyor. 



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli