Anahtar Kelimeler:

Bizler hep yanınızdayız…”

 Bizler hep yanınızdayız…”

 Gaziler ve şehit

yakınları ile bir

araya geldiler

Polis Haftası münasebetiyle Şehit Aileleri ve Gaziler için yemekli bir toplantı düzenlendi. Toplantıya il protokolü de katıldı.

Geniş katılım oldu

Düzenlenen yemeğe Vali Ali Kolat, Garnizon Komutan Vekili Albay Sabri Nejat Öztürk,  Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, Emniyet Müdürlüğü personelleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı. Yemek öncesinde Vali Ali Kolat ve beraberindeki heyet, şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları gezerek Polis Haftalarını kutladı ve “Hoş Geldiniz” dedi. Yemek sonrası İl Müftüsü Bekir Gerek; şehitlerimizin ruhu için dua etti.

Onar’dan mesaj

Yemek sonrasında konuşan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, “Çok kıymetli gazilerimiz ve şehitlerimizin bize emanet edilen aileleri hepinize hoş geldiniz diyorum. Sayın Valimiz ve diğer tüm konukların onurlandırdığı bu yemekte sizlere şunları söylemek istiyorum. Gazilerimizin ve şehitlerimizin kanlarıyla ve canlarıyla verdikleri hizmetleri, bugün hizmete devam eden biz sıralı amirler olarak onlara layık olacak şekilde inşallah sürdürürüz.

Biz yanınızdayız

Bu görevlerimizdeki en büyük gücü öncelikle kanunlardan, şehitlerimizin geçmişte verdiği hizmetlerinden ve halkımız verdiği destekten almaktayız. Tüm teşkilatımız adına söylüyorum. Sizler bize emanetsiniz. Herhangi bir şeye ihtiyacınız olduğunda ve her türlü sorununuzda kapılarımız sizlere ardına kadar açıktır. İyi ki varsınız. Evlatlarınız bu millet için canını, kanını verdi. Bizler de birer teşkilat mensubu olarak onların verdiği hizmetleri vermeye devam edeceğiz” dedi.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli