Anahtar Kelimeler:

Saygılı adeta mum tutturuyor!

Saygılı adeta mum tutturuyor!

İşte şimdi

Saygılı

ağırlığı

hissediliyor!

Bakın Belediye’de neler oluyor!

Mehmet Saygılı kanunları uygulanıyor

AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ilk icraatları şehirde büyük yankı yapmaya başladı. Öyle ki, herkes son günlerdeki gelişmeleri konuşuyor.

Saygılı kanunları

İl Genel Meclisi Başkanlığı sırasında fazla dikkat çekmeyen ve Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından Kırıkkale Belediye Başkan Adayı olarak seçilen, daha sonra da seçimi farklı bir oyla kazanan Mehmet Saygılı’nın vasatın pek üzerine çıkamayacağı iddia ediliyordu. Ancak daha ilk günlerden yaşanan gelişmelere bakıldığında Saygılı’nın tabiri caizse vidaları iyice gevşemiş olan Kırıkkale Belediyesi’nde vidaları öyle bir sıkmaya başladığı konuşuluyor ki, herkes bundan bahsediyor.

8’de herkes gelecek…

Belediye’de başıbozuk hale gelen düzeni sağlamaya çalışan Mehmet Saygılı’nin personelle toplantı yaptığı ve toplantıda, “İşini iyi yapanla çalışırım. İşini iyi yapmayan kendisi bilir…” dediği ileri sürülüyor. Saygılı’nın, “Belediye’de masa başı işi olan da, masa başında çalışmayıp sadece maaş almaya gelen de saat 08:00’de bu kapıdan içeri girecek ve mesai yapacak. Mesai bittiğinde de çıkıp gidecek. Yani herkes tüm gün burada olacak” dediği söyleniyor.

Şimdiden tebrik ediliyor

Başkan Yardımcılarına da bir görev veren Saygılı’nın her sabah bir başkan yardımcısını nöbetçi olarak görevlendirdiği, personeli takip etmesini istediği ve kendisini de karşılama talimatı verdiği konuşuluyor. İyice laçkalaşan belediyede personele adeta mum tutturmaya başlayan Saygılı’nın bu uygulamaları daha ilk günden takdirle karşılanmaya başladı. Bu ve benzeri uygulamalarla belediyenin düzene girmesi için bir umut oluşmuş durumda. Şehirde şu anda herkes bunu konuşuyor ve Saygılı’yı tebrik ediyor.

Zabıta’ya gönderdi

Bu arada Saygılı’nın son dönemde ve özellikle son bir yıl içinde gereksiz yere alınan ve belediye içinde adeta fitne yuvası haline gelen kimi müdürler konusunda da çalışma başlattığı ifade ediliyor. Birkaç müdürü görevden alan Saygılı’nın kimisini açığa çektiği, kimisini ise zabıtaya gönderdiği konuşuluyor. Bazı müdürlerin de akıbetlerini tahmin ettikleri için başka kurumlara geçmek amacıyla girişimde bulunduğu kaydediliyor.

Gönüllerde taht kurar

Saygılı’nın kendi ekibini oluşturacağı ve bunun için de biraz zamana ihtiyacı olduğunu söylediği vurgulanıyor. İlk uygulamaları ile adından söz ettiren Saygılı’nın böyle devam etmesi durumunda, görevden aldığı personel yerine özel sektör zihniyeti ile çalışacak kişileri ataması halinde milletin gönlünde taht kuracağı belirtiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli