Anahtar Kelimeler:

‘Vallahi pes doğrusu' diyoruz!

‘Vallahi pes doğrusu

 Berbat mı berbat!

Diyecek laf bulamıyoruz!

Açılışı seçim öncesi gerçekleştirilen Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nin durumu herkesin malumu…

Pislikten geçilmiyor

İhtisas Hastanesi öyle bir durumda ki, tarif edecek laf bulamıyoruz. Şehirde hemen herkes şikayetçi. Üstelik doktorundan memuruna kadar çalışan herkes de şikayetçi. Hastane pislikten geçilmiyor. Her yer toz içinde. Peçeteler, şeker kağıtları, çikolata kağıtları her yerde görülen artık sıradan şeyler. Hijyen diye bir şey yok.

Artık herkes usandı

Artık çalışanlar da hastalar ve hasta yakınları da bir şey yapılmadığı için bu durumu kanıksamaya başlamışlar. Şikayet etmenin bir anlamı yok, çünkü gereğini yapan bir Genel Sekreter yok. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dilek Öztaş, tam bir başarısızlık abidesi olarak dikkat çekiyor. Görevden alınacağı söyleniyordu ancak alınmadı.

Değiştirin artık

Kırıkkale kamuoyu, siyasetçilere sesleniyor ve “Dışarıdan bakıldığında son derece gösterişli olan hastanede temizlik, hijyen, sağlık diye bir şey yok. Personel eksik ve mutsuz çalışıyor. Hastane tam anlamıyla bir labirent gibi. Bazı bölümlerde kokudan durulmuyor. Kanalizasyon kokusu yayılıyor. Gerçekten rezalet bir vaziyette hastane. Gereğini yapın. Bu genel sekreter ile olmuyor. Buraya bu işleri çekip çevirebilecek birini görevlendirin” diyorlar.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli