Anahtar Kelimeler:

Çakıcı sağlık kontrolünden geçti

Çakıcı sağlık kontrolünden geçti

 Geniş önlem alındı

Hacılar’daki F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, dün rahatsızlığı nedeniyle Tıp Fakültesi Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Hastaneye getirildi

Şubat ayında sağlık problemleri nedeniyle Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi`nden Kırıkkale F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi`ne sevk edilen Alaattin Çakıcı, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Tıp Fakültesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Çakıcı`nın Avukatı İbrahim Halil Çiçek, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, müvekkilinin sağlık problemleri nedeniyle Adana`dan Kırıkkale`ye getirildiğini söyledi.

Avukatı bilgi verdi

Müvekkilinin Adana`da bazı problemlerinin olduğunu belirten Çiçek, şöyle konuştu: "Sağlık durumunda herhangi bir düzelme var mı yok mu? İyiye mi kötüye mi gidiyor diye onun için tekrar KÜ`ye müracaat ettik. Burada rutin genel sağlık koşullarına göre herhangi bir sıkıntı var mı yok mu diye şu anda tedavi olmaktadır. Biz buraya heyet raporu için değil, cezaevi şartlarına göre hastalığında herhangi bir ilerleme mi var, düşme mi var onun için hastaneye geldik. Şu anda herhangi bir rahatsızlığı yok sağlığı gayet iyi, müvekkilim gayet dinç. Adana`nın hava şartlarından dolayı nefes darlığı şikayeti vardı. Burası gayet rahat." Geniş güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Çakıcı, sağlık kontrollerinin ardından tekrar cezaevine götürüldü.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu