Anahtar Kelimeler:

Engelli Parkı kuruluyor

Engelli Parkı kuruluyor

 Saygılı’dan engellilere müjde            

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya tebrik ziyaretleri devam ediyor. Engelliler ve Dostları Derneği ziyaretinde Engelli Parkı müjdesini veren Saygılı tüm engellilerin hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Engellilere müjde verdi

Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Erkoç öncülüğünde Engelliler ve Dostları Derneği Başkanı Bülent Yıldız, Kırıkkale Engelliler Spor Kulübü Başkanı Recep Dağdelen ve dernek üyeleri ile Başkanlık makamında görüşen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kendisinin engelli derneklerini ziyaret etmeyi planlarken bu ziyaretin gerçekleştiğini yine de ilk fırsatta dost olarak nitelendirdiği dernek üyelerini ziyaret edeceğini kaydetti. İlk icraatlarının başında Engelli Çocuk Parkını yapmaya hemen başladıklarını söyleyen Saygılı, ‘Tüm engelli dostlarımıza engelli çocuk parkının müjdesini veriyorum. Park projesi başladı ve yakın zamanda Kırıkkale’mize kazandırılacaktır” ifadesinde bulundu.

Engelliler Belediye’de temsil ediliyor

Saygılı ayrıca, “Temsil açısından bir engelli kardeşimiz Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. Bundan sonra temsil noktasında tüm engelli dostlarımız sayın Erkoç’la görüşebilirler ve sorunlarını iletebilirler” dedi. Engelliler ve Dostları Derneği Başkanı Bülent Yıldız’da Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Saygılı’ ya tebrik amacıyla geldiklerini söyledi. Seçim öncesi Saygılı’yı ziyaret ettiklerini ve temsil konusunda talepte bulunduklarını kaydeden Bülent Yıldız bu sözün yerine getirildiğini ve engellilerin artık Kırıkkale Belediye Meclisinde temsil edildiklerini belirtti. Yıldız ve dernek üyeleri ziyarette Başkan Saygılı’ dan taleplerini söylediler.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu