Anahtar Kelimeler:

Rüzgar olumsuz etkiledi

Rüzgar olumsuz etkiledi

  

Yağmur hazırlıksız yakaladı!       

Kırıkkale’de meydana gelen şiddetli rüzgardan dolayı binanın çatısı uçtu. Hayatı olumsuz yönde etkileyen rüzgarın yanı sıra yağmur da hazırlıksız yakaladı…

Araçlara zarar verdi

Olayda, ölen ya da yaralanan olmazken, binada ve yan evde maddi hasar meydana geldi. Öte yandan Kaletepe ve Yaylacık mahallelerinde de çatıdan kopan parçalar araçlara zarar verdiği öğrenildi.  Etiler Mahallesi 1164 Sokak üzerinde bulunan apartmanın aşırı rüzgardan dolayı çatısı uçtu. Uçan parçalar yan evin çatısına ve sokak üzerinde bulunan aracın üzerine düştü. Olayı gören vatandaşlar, polise ve itfaiyeye haber verdi.

Tedbir alındı

Olay yerine gelen polis çevrede güvenlik tedbiri alırken, itfaiye erleri ise çatıda kalan parçaların yere düşmemesi için emniyetli alanlara çekti.  Çatının rüzgardan dolayı yere düştüğünü açıklayan Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Amiri Cengiz Aydostu, “Çatıda kalan parçaların yere düşmemesi için çalışma başlattık. Şu anada olayda maddi hasar gözüküyor. Öte yandan Kaletepe ve Yaylacık mahallelerinde de çatıdan kopan parçalar araçlara zarar verdi” dedi.

Bahşılı ilçesinde, etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu, seralar zarar  gördü. Doğanay Mahallesinde etkili olan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatısı uçtu. Bahçeli Mahallesinde ise ağaçları kökünden söken şiddetli rüzgar nedeniyle büyük bir toz bulutu oluştu.

Sağanak etkili oldu

Kırıkkale kent merkezinde sağanak etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, korunmak için dükkan ve mağazalara sığındı. Polis ekipleri, trafik akışının yoğun olduğu caddelerde görev alarak, sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı. Bazı caddelerde sağanak nedeniyle su birikintileri oluştu.

 



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu