Anahtar Kelimeler:

Saygılı ilk sözünü tuttu!

Saygılı ilk sözünü tuttu!

 Maaşlar ödeniyor!

Muhalefet de öneride bulunmuş!

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Belediye çalışanlarına verdiği sözü tuttu. Taşeron işçiler ve kadrolu işçilerin maaşları ödeniyor.

Ödemeler yapılıyor

Kırıkkale Belediyesi’nde kadrolu ve taşeron işçi olarak çalışan ancak uzun zamandır maaş sıkıntısı yaşayan personelin maaşları geriye dönük olarak ödeniyor. Yeni Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, söz verdiği gibi işçi maaşlarını ödemeye başladı. İlk meclis toplantısında maaşlar için kredi yetkisi alınırken, bu yetki ile birlikte Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın 10 milyon liralık desteğiyle maaşların ödenmeye başlandığı haberleri geliyor.

Muhalefet önerisi

Geriye dönük olarak çalışanların bazılarına 4 aylık, bazılarına 6 aylık ödemeler yapıldığı bildiriliyor. Bu arada, tüm meclis üyelerinin ilk toplantıdan önce Başkan Saygılı ile görüşerek, maaş ödemeleri konusunda bir çalışma yapılmasını, hatta ilk çalışmanın bu olmasını önerdiği ortaya çıktı. Muhalefet gurubunun da desteklediği bu öneri ile işçilerin alacakları ödenmeye başladı. Böylece Saygılı sözünü tutmuş oldu. Muhalefet gurubu da başkan adaylarının maaş sözünü bu ilk toplantıdaki önerge ile yerine getirmiş oldular.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli