Anahtar Kelimeler:

Bakır başkanlık etti

Bakır başkanlık etti

 Saygılı Başkan seçildi         

Kırıkkale Belediyeler Birliği Katı Atık Yönetimi Meclis toplantısı ilk toplantısı Kırıkkale Belediyesi Meclis toplantı salonunda yaptı. Toplantıda Birlik Başkanlığına Mehmet Saygılı seçildi.

Gizli oy ile yapıldı

Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği ilk Meclis toplantısı gerçekleşti. Kırıkkale Belediyesi meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya birliğe üye olan Belediye Başkanları, Kırıkkale Belediye Meclis üyeleri katıldı. Toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Gündemin ilk maddesi olan geçici divan en deneyimli üye olan Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ve en genç üyeler Ahmet Hilmi Savaş ve Gülseri Elmalı tarafından oluşturdu. Sonra gündemdeki maddeler sıra ile oylandı. Katı Atık Birliği başkanlığı seçimi gizli oy ile yapıldı. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın tek aday olarak girdiği seçimde üyelerini tamamının oyunu alarak başkan seçildi. Birlik Başkan vekilliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, İkinci Başkanı Vekilliğine Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar seçildi.

Plan Bütçe ve Encümenler seçildi

Toplantıda daha sonra katip üyelik seçimleri yapıldı. Asıl katip üyeliklerine Satılmış Aksun ve Türker Babacan seçildi. Asıl üyelerin seçilmesinden sonra Divan’da görev değişikliği olarak asıl üyeler divanı oluşturdu. Divan Başkanlığını birinci Başkanı vekili ve Kırıkkale Belediye Başkanı yardımcısı Mutlu Erol Bakır encümen üyelerinin oylamasını açık oyla yaptırdı. Encümen asıl üyeliklerine Mehmet emin Erkoç, Hüseyin Baş, Ramazan Ayan, Nazım Güney seçildi. Plan Bütçe Komisyonuna Ahmet Hilmi Savaş, İsa Güventürk, Tekin Tekin, Osman Soyupek, Hafize Yıldız seçildi. Toplantı komisyon üyelerini seçiminin ardından sona erdi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli