Anahtar Kelimeler:

‘Hep beraber çalışacağız'

‘Hep beraber çalışacağız

 O’nun da seçimi geldi!           

4 Mayıs 2014 Pazar günü yapılacak olan Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğinin (KESOB) olağan genel kurulu öncesinde Birlik Başkanı Süleyman Köstekli tarafından akşam yemeği organizasyonu düzenlendi.

Başarılar diledi

Birlik başkanı Süleyman Köstekli ve yönetim kurulu üyeleri, meslek oda başkanları, yönetimleri ve genel sekreterleri geçtiğimiz hafta sonu sarı konakta akşam yemeğinde bir araya geldiler. Yoğun bir katılımın olduğu yemekte konuşan Başkan Köstekli,  “Bütün oda başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve genel sekreterlere yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Birlik bozulmasın

Köstekli “Birlik içerisinde yapamayacağımız iş yoktur, bu topluluk Kırıkkale ye kırmızı plaka getiren en büyük sivil toplum örgütüdür. Bu birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı sürece esnafın sıkıntılarını azaltmak, onları rahatlatmak, sorunlarını çözmek için hep beraber çalışacağız” dedi. Oda başkanları böyle bir organizasyon düzenlediği için birlik başkanına teşekkür ederek böyle organizasyonların her zaman yapılması gerektiğini dile getirdiler.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu