Anahtar Kelimeler:

O talimat yanlış anlaşıldı!

O talimat yanlış anlaşıldı!

  

Saygılı ne talimatı verdi?

Talimata açıklama geldi

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın Belediye içinde bazı birimlerdeki personelin kendisinden habersiz şekilde adeta sürgün edilir biçimde başka birimlerde görevlendirilmesine dur diyen talimatı yanlış anlaşıldı.

Talimat doğru ama…

Belediye bu konuda çıkan haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı. Konuyla ilgili haberlerde Başkan Saygılı’nın Belediye içinde hiçbir personelin ikinci bir emre kadar yer değiştirmeyeceğini bildirdiği yazıyordu. Ancak durumun böyle olmadığı anlaşıldı. Belediye açıklamasında, böyle bir talimatın olduğu, ancak bunun personeli sıkıntıya sokmaması için verildiği, Belediye’de mutlaka personel arasında yer değişikliğinin olacağı, bu değişikliğin de ileriki günlerde gerçekleşeceği  ve bunun da sürgün olarak algılanmaması gerektiği bildirildi.

Belediye açıklaması

Belediyeden konuyla ilgili açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Öncelikle haberde bahsi geçen bir şekilde hiçbir personelin yerinin değiştirilmeyeceği gibi bir talimat sözkonusu değildir. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın böyle bir talimatı olmamıştır. Belediye birimleri içerisinde yer değişikliği bir sürgün gibi de görülmemelidir. Personel yer değişiklikleri Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı’nın talimatı ile ikinci bir emre kadar durdurulmuştur. Gerek görüldüğü durumlarda bu tür değişiklikler yapılacaktır.

Sürgün sayılmasın!

Belediye hizmetlerimizin daha etkin ve daha verimli sunulabilmesi amacıyla ilerleyen zamanlarda yapılacak değişikliklerin sürgün gibi yorumlarda bulunulması da doğru bir yaklaşım değildir.  Haberde geçen bu hususların düzeltilmesi yanlış anlamaların önüne geçilmesi bakımından önemli olmakla birlikte Belediyemizi ilgilendiren ve doğru bilgiye ulaşma adına tüm konular hakkında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz basın kuruluşlarına ve basın çalışanlarına gerekli desteği sağlayacaktır.”



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu