Anahtar Kelimeler:

Seçildik rozeti çıkardık”

 Seçildik rozeti çıkardık”

 Bildik çok iddialı

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, seçimden sonra parti rozetini çıkardığını ve herkesin belediye başkanı olduğunu söyledi.

Siyaset şimdilik bitti

Sulakyurt’un yeni Belediye Başkanı İsmail Bildik, iddialı. Geçtiğimiz günlerde ilçe sakinlerini yemekli bir toplantıda buluşturan Bildik burada önemli açıklamalarda bulundu ve ileriye yönelik dikkat çekici mesajlar verdi. Yemekte konuşan Belediye Başkanı İsmail Bildik, “Seçimler bitti. Artık birlik beraberlik zamanı. Biz seçim zamanında söylediğimiz gibi seçildiğimiz gün rozetimizi çıkaracağız ve oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağız. Sözümüzü yerine getirdik. Siyaset şimdilik bitti. Artık hizmet zamanı hep birlikte el ele vererek, ilçemize hizmet edelim” dedi.

Biz çalışmaya geldik

İsmail Bildik konuşmasının devamında “Kimse önümüzde engel olmasın. Bizi kendi halimize bırakın ki çalışalım. Bizler çalışmaya geldik. Çatışmaya değil. Sulakyurt’un bazı sorunları var. Bunları halletmeye çalışacağız. Diğer bir sorun ise işsizlik gençlerimize yeni iş imkanları açacak projeler üreterek göçü önlemek istiyoruz. Nüfusumuz artsın ve Sulakyurt kalkınsın” dedi. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden İsmail Bildik,  Allah’ın izniyle herkesimin başkanı olacaklarını belirtti.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli