Anahtar Kelimeler:

Bir Tesadüf Filmi” geliyor

 Bir Tesadüf Filmi” geliyor

 Film toplantısı yapıldı        

Kırıkkale’li sinema severler tarafından çekilmesi planlanan “Bir Tesadüf Filmi”nin tanıtım toplantısı yapıldı. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak olan Yiğit Tunç filmin bir Kırıkkale filmi olması için çaba göstereceklerin söyledi.

Kırıkkale’yi tanıtacak

İlimizde uzun zamandan buya sinema sektöründe yer alan tiyatro oyuncusu Yiğit Tunç yeni bir film çekimi için hazırlıklara başladıklarını  açıkladı. Önümüzdeki ay çekimlere başlayacakları ve “Bir tesadüf Filmi” isimli uzun metrajlı sinema filminde bir çok ünlü sanatçının rol alacağını söyledi.Tunç “Çekimlere Mayıs ayında başlamayı planlıyoruz, Haziran ayının sonlarına doğru bitirmeyi planlıyoruz.  Filmde mümkün olduğu kadar çok Kırıkkale’deki mekanları kullanacağız. Ayrıca film Kırıkkale’de ki yetenekli isimlere yer vereceğiz. Her karakter için iki üç isim belirleyeceğiz.  Kamera karşısında öz güveni olan kameraya aşina olanlara imkan sunacağız” ifadelerin kullandı.

Sponsorluk çalışması

Yiğit Tunç filmin tanıtım toplantısından sonra kolları sıvayacaklarını belirterek “Sponsorluk konusunda çalışmalara başlayacağız. Ardından filmin kesin kadrosunu oluşturacağız. Kadroda yer alan ünlü isimleri Kırıkkale halkı ile bütünleştirici faaliyetler yapacağız. Böylece ilimizin en iyi şekilde tanıtımı yapacağız. Bizlere destek olacak herkese kapımız açık” şeklinde konuştu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı