Anahtar Kelimeler:

Gerçekçi uygulamalar olacak”

 Gerçekçi uygulamalar olacak”

  

Bakır’dan Haberkale’ye

çok özel açıklamalar…

Belediye anlayışını tarif etti

Yeni dönemde Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanan Erol Mutlu Bakır, Haberkale’ye çok özel açıklamalarda bulundu.

Özel açıklamalar yaptı

Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat’a makamında açıklamalar yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, “Biz herkesin yararına olacak çalışmalar yapacağız” dedi. Özel sektörde uzun yıllar çalıştığını ve artık tüm mesaisini Kırıkkale halkı için Belediye’de kullanacağını söyleyen Bakır, “Bizim en büyük amacımız herkesin faydasına olacak çalışmalardır. Gündelik yaşam için gerekli tüm koşulları oluşturacağız” diye konuştu.

Planlama yapıldı

Şehre servis hizmeti verilmesinden, Halk Günü toplantılarına kadar bir dizi yenilikle dikkat çekeceklerine işaret eden Bakır, “Projelerin haricinde Kırıkkale için ne yapabiliriz diye toplantılar gerçekleştiriyoruz. Pazar günü Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı ile sabah erken saatlerde bir araya geldik, geç saatlere kadar planlama yaptık. Neler yapabileceğimizi konuştuk. Bütün mesaimizi Kırıkkale ve Kırıkkaleli hemşehrilerimiz için harcıyoruz. İstiyoruz ki, her şey güzel olsun” dedi.

Servis hizmeti verilecek

Önümüzdeki hafta Perşembe gününden itibaren haftada bir gün olmak üzere düzenli olarak Halk Günü toplantıları yapacaklarını söyleyen Bakır, “Şehirde halkımız ne talep ediyor bunlara bakacağız. Bunu da Halk Günü toplantıları ile öğreneceğiz. Projelerimizin yanı sıra onların taleplerini de yerine getireceğiz. Şehirde kırılan, dökülen, bozulan yerler için servis hizmeti vereceğiz. Bir gurup ekip şehri dolaşacak, bir gurup da onların gördüğü tamir gereken yerleri onaracak. Bunun gibi bir çok çalışmamız olacak” diye konuştu.

Disiplin çok önemli

Belediye içinde de disiplinli bir çalışma yürüteceklerini söyleyen Bakır, “Disiplin çok önemli. Belediye’de işler disiplin ile yürür. Burayı kurumsallaştıracaksak disipline önem vermemiz gerekiyor. Belediye girişinden itibaren buranın bir kurumsal yapı olduğu hissini herkese vermemiz gerekiyor. Şimdilik planlama yapıyoruz. Yakında çalışmalarımız sahaya yansıyacak. Gündelik yaşamda güzel bir Kırıkkale olsun istiyoruz” dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli