Anahtar Kelimeler:

‘Köylerde aynı şartları sağlayacağız'

‘Köylerde aynı şartları sağlayacağız

  

Atalay’dan açıklama

İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Şerafettin Atalay’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor ziyaretler kapsamında AK Parti Keskin İlçe Yönetimi ziyaret etti. Başkan Atalay’a yeni görevinde başarılar dileyen Keskin ilçe yönetimi, Atalay başkanlığında İl Genel Meclisinin Kırıkkale’de güzel çalışmalara imza atacağını söylediler.

Fark kalmayacak

İl Genel Meclisi olarak birinci hedeflerinin köy ile şehir farkını ortadan kaldırmak olduğunu belirten Atalay, “Şehirde bir insan nasıl yaşıyorsa köyde de aynı şartlarda yaşayabilsin. Biz bunu yapar isek köylerimize dönüşler olabilir. Örneğin Kırıkkale’ye yakın bazı köylerimize dönüşler var” diye konuştu. Geçen dönem köylere kilit parke yaptıklarını ve bu dönemde yapmaya devam edeceklerini dile getiren Atalay,  alt yapısı tamamlanan yaklaşık 25 köye kilit parke yapıldığını vurguladı.

İki il geneli de çıkardık

Keskin ilçe Başkanı Adnan Sanlı ise ziyarete yaptığı konuşmada İl Genel Meclis Başkanlığı görevine seçilen Şerafettin Atalay’a yeni görevinde başarılar dileyerek, Keskinden 2 il genel meclis üyesi çıkardıklarını ve Atalay’ında meclis başkanı olduğundan mutlu olduklarını ifade etti.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli