Anahtar Kelimeler:

Hep birlikte çalışacağız”

 Hep birlikte çalışacağız”

 Köksal’dan Saygılı’ya tebrik        

Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundu. 

İlgi çok yüksek

Cuma namazın Çarşı camiinde kıldıktan sonra beraberinde partililerle birlikte Belediye’ye gelen Köksal seçimden sonra meclis çalışmalarına yoğunlaştıklarını ve fırsat buldukça da Kırıkkale ye geldiklerini söyledi. Köksal “Takip ettiğimiz kadarıyla aradan bir aydan fazla bir zaman geçmesine rağmen Belediye Başkanımıza tebrik ziyaretlerinin devam etmesi halkımızın ilgisini göstermektedir. Bizde kendisini kutluyoruz ve el birliği ile Kırıkkale’mize hizmet edeceğiz” ifadesinde bulundu.

Elimizden geleni yapacağız

Köksal, “İnşallah Kırıkkale’miz için hep birlikte, omuz omuza çalışacağız. Kırıkkale bizim. Bu şehrin gelişmesi için Belediye ve Milletvekilleri ile elimizden ne geliyor ise yapacağız. İnşallah Kırıkkale marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir” diye konuştu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Köksal’a teşekkür etti. Saygılı, “Hepimiz buradayız. Biriz beraberiz. İnşallah en hayırlı hizmeti hayata geçirebilmek için çalışacağız” dedi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli