Anahtar Kelimeler:

Omuz attığı için öldürmüş!

Omuz attığı için öldürmüş!

 Zanlı yakalandı

Kırıkkale`de geçtiğimiz Cumartesi akşamı sokak ortasında 4 kişi arasında başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldüğü, 1 kişi de yaralandığı cinayetin zanlısı, saklandığı kent ormanında yakalandı.

Olayın zanlısı

Kırıkkale`de geçtiğimiz Cumartesi akşamı sokak ortasında 4 kişi arasında başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi öldüğü, 1 kişi de yaralandığı cinayetin zanlısı, saklandığı Kent ormanında yakalandı. Zanlı Burak G. ifadesinde, karşı grupta olan ve içkili olduğunu belirttiği genci omuz atması sonucu öldürdüğünü öne sürdü. Olay, Kırıkkale`nin Zafer Caddesi`nde bulunan Baltaş İş Merkezi girişinde geçtiğimiz Cumartesi günü akşamı saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Ali Üren (20) ve Burak Bostancı (20) ile karşılaştıkları Burak Gül ve Cesur Altınok adlı genç arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavga büyürken bıçaklar kullanıldı. Ali Üren göğüs altından, Burak Bostancı ise kollarından bıçakla yaralandı. Ağır yaralı Ali Üren olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi`ne, Burak Bostancı ise Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne kaldırıldı. Üren, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybederken, Bostancı ise tedavi sonrası Pazar günü taburcu edildi.

Ormanda saklanmış

Bıçakla öldürme ve yaralama olayının, firar eden Burak Gül`ün ifadesine göre kavga ettiği Ali Üren`in alkollü olması ve kendisine omuz atmasından dolayı gerçekleştiği öğrenildi. Gül, askere gitmek için hazırlık yaptığını belirttiği ifadesinde, kesinlikle öldürmek için bıçaklamadığını söylediği iddia edildi. Gül, bıçakladığı gencin öldüğünü öğrendikten sonra Kırıkkale`nin Kent Ormanında saklandığını belirtirken, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince yakalanıp, alınan ifadesinden sonra adliyeye çıkarıldı. Zanlı Gül, mahkemede tutuklanıp, Delice Kapalı Cezaevi`ne gönderildi.



  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu