Anahtar Kelimeler:

Parkomat el değiştirdi

Parkomat el değiştirdi

 Yeni ihale yapıldı!       

Kırıkkale’de yaşanan park sorununa cevap veren sistemlerden birisi olan Parkomat ihalesi yenilendi. 1 yıl önce 23 bin TL’den ihale edilen Parkomat, yapılan yeni ihale ile tam 81 bin 100 TL ile TAYBE Turizm’de kaldı.

Yeniden ihale yapıldı

Kırıkkale’de yaşanan trafik ve park sıkıntısına kısmen çözüm olan parkomat sistemi, 1 yıl önce Kırıkkale Belediyesi tarafından ihale edilmişti. İhale süresinin dolmasının ardından yeniden ihale edilen parkomat sistemi bu kez 50 bin TL civarında bir firma da kalmıştı. Ancak bu firmanın ihale şartlarını yerine getirmediği için şartnamesi yanmıştı. Bunun üzerine Kırıkkale Belediyesi yeniden ihale gerçekleştirdi. 

Yeni sistem olumlu yansıdı

Türkiye genelinden toplam 7 firmanın katıldığı ihale, 21 bin TL ile başladı. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan parkomat ihalesinde en yüksek teklifi veren Mazhar Polat’a ait TAYBE turizm firması 81 bin 100 TL ile parkomat’ı bir yıllığına kiralamış oldu. Geçtiğimiz yıl ise parkomat ihalesi 23 bin TL ile ihale edilmişti. Aradaki bu büyük farkın, yeni belediye yönetiminden kaynaklandığı ve olumlu bir yansımaya neden olduğu konuşuluyor.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu