Anahtar Kelimeler:

Kolat memleketindeydi…

Kolat memleketindeydi…

 Darende ziyareti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, baba ocağı Darende ilçesinde temaslarda bulundu. Eşi İlksen Kolat ile Ali Kolat, Somuncu Baba Külliyesi`ni gezdi.

Memleketine gitti

Kolat, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateş`ten külliyedeki düzenlemeler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Külliyenin her yıl yerli ve yabancı çok sayıda turist gelmesi dolayısıyla önemli bir cazibe merkezi olduğunu belirten Kolat, "Somuncu Baba Türbesi, her geçen gün daha da güzelleşiyor. Külliyeye yeni eklenen cami muhteşem bir mimari ve estetiğe sahip" dedi.

Ziyaretlerde bulundu

Kolat, Kaymakam Bünyamin Kuş`u ve Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser`i makamlarında ziyaret etti. Eser`e görevinde başarı dileyen Kolat, "Darende güzel bir seçim yaptı. İnşallah yeni Belediye Başkanımızın ilçemizin çehresinin değişmesi ve yenilenmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Geçmişten beri yöneticilik tecrübesi ve hizmetleriyle herkesin gönlüne taht kurmuş olan Sayın Başkanın güzel çalışmalara vesile olacağına inanıyorum" diye konuştu. Kolat`a teşekkür eden Eser, Darende`ye hizmet için yola çıktıklarını belirterek, seçimin ardından süratle çalışmalara başlayarak hedefledikleri projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli