Anahtar Kelimeler:

İş adamları barajda boğuldu

İş adamları barajda boğuldu

 Piknik kötü bitti!

Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesindeki Kapalukaya barajında botları alabora olan 3 amatör balıkçıdan 2`si kayboldu. İş adamı olan balıkçıların cesetlerine geç saatlerde ulaşıldı.

Bot alabora oldu

Edinilen bilgilere göre, İbrahim Erdoğan (45), Mesut Mamik (40) Zafer Ersal ve 13 arkadaşı dün akşam saatlerinde Ankara`dan Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesi Sulubük mevkiine balık tutmak için geldi. Ankaralı işadamları birlikte yemeklerini yedikten sonra İbrahim Erdoğan, Mesut Mamik ve Zafer Ersal, yanlarında bulunan botla balık tutmak için gölete açıldılar. Şiddetli yağmur yağışı ve rüzgar nedeniyle 3 arkadaşın bindiği bot bir süre sonra alabora oldu. Gölete düşen 3 arkadaştan iyi derecede yüzme bilen Zafer Ersal karaya çıkarken, İbrahim Erdoğan ile Mesut Mamik ise kayboldu.

Cesetlere ulaşıldı

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen Jandarma Arama Kurtarma ekipleri kayıp iki kişinin bulunması için arama çalışmaları başlattı. Öte yandan, suda kaybolan İbrahim Erdoğan ile Mesut Mamik`in çok sayıda yakını Kırıkkale`ye gelerek endişe içerisinde arama çalışmalarını takip ediyor. Kapulukaya barajında kaybolan Ankaralı işadamlarından İbrahim Erdoğan`ın 3, Mesut Memik`in ise 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Geç saatlerde iş adamlarının cesetlerine ulaşıldı.

Soruşturma başlatıldı

Kırıkkale`nin Karakeçili ilçesindeki baraj göletinde botları alabora olarak suda kaybolan 2 işadamının cesedine ulaşıldı. İş adamlarının cesetleri jandarma arama kurtarma timleri (JAK) tarafından bulundu. Sudan çıkarılan 2 işadamının cesedi otopsi yapılmak üzere Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi. Öte yandan, Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli