Anahtar Kelimeler:

Şehrin filmini çekecekler

Şehrin filmini çekecekler

 Çok iddialılar!

Kırıkkale’nin ilk sinema filmi özelliği taşıyan ‘Bir Tesadüf Filmi’ çalışmaları devam ediyor.

Film çalışması

Kırıkkale’nin ilk sinema filmi özelliği taşıyan ‘Bir Tesadüf Filmi’ çalışmaları devam ediyor. Çekim tarihi 25 Haziran olarak belirlenen filmin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Filmin yönetmeni Yiğit Tunç, yaptığı açıklamada, eksiklerin büyük ölçüde tamamlandığını söyledi. Filmin kadrosunun şekillenmeye başladığını belirten Tunç, kadroyu mümkün olduğu ölçüde tecrübeli ve isim oyunculardan oluşturduklarını açıkladı. Deniz Yıldızı dizisinde Banu ve Melih karakteri ile tanınan Cantuğ Turay ve Begüm Topçu’nun kadroya dahil olduğunu söyleyen Tunç, “Oyuncu kadromuz oldukça kaliteli isimlerden oluşuyor. Daha öncesinde beraber çalışma fırsatı yakaladığımız birçok oyuncu arkadaşımızla yine bu filmde beraber olacağız. Keyifli bir çalışma olacağına inancım tam.” dedi.

Kadro belirleniyor

Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan Cantuğ Turay da Kırıkkale’ye bir kez daha gelmekten memnun olduğunu ifade ederek, ‘Bir Tesadüf Filmi’ kadrosunda olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha önce Kırıkkale’ye iki defa tiyatro oyunu sergilemek maksadı ile geldiklerini belirten Turay, “Kırıkkale bize bu sene için oldukça Uğurlu geldi. O yüzden Kırıkkale’nin bizim için ayrı bir yeri var. Dolayısıyla bu projeye de Uğurlu geleceğine inanıyorum. Daha önce Deniz Yıldızı dizisinde birlikte çalıştığımız Yiğit Tunç kardeşimizle tekrar çalışmaktan dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

Güzel olacak

Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan bir diğer isim Begüm Topçu da keyifli ve başarılı bir çalışma olacağına inandığını belirterek kadroya dahil olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Deniz Yıldızı dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından bu projeye dahil olacaklarını söyleyen Topçu, “Yiğit Tunç bana bu projeyi anlattığında çok beğendim. Keyifli ve başarılı bir çalışma olacağına inanıyorum. Daha önce iki defa tiyatro için geldiğimiz Kırıkkale’ye bu sefer başka bir proje, bir sinema filmi projesi için geliyoruz. Umarım her şey güzel olur.” şeklinde konuştu.

İlgi şimdiden yüksek

Filmin Prodüksiyon Amiri Ramazan Ağca ise filme gösterilen ilginin beklenenin üstünde olduğunu belirterek, bu ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Bu filmin bir Kırıkkale filmi olduğuna dikkat çeken Ağca, “Şu anda başladığımız yerden oldukça ilerdeyiz. Her geçen gün artan desteği görmek bizleri memnun ediyor. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum. Bu film Kırıkkale’nin filmi ve Kırıkkale filmine sahip çıkacak.” şeklinde konuştu.  Oyuncu kadrosuna Kırıkkale’den çok sayıda isim ekleyeceklerini ifade eden Ağca, görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı