Anahtar Kelimeler:

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

 İl Sağlık Müdürü açıkladı

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı kreşteki çocuklara görevliler tarafından şiddet uygulandığına dair çıkan haberimize ilişkin soruşturma başlatıldı.

Haberkale haberi

Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, sitemizde dün yayınlanan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı kreşteki çocuklara görevliler tarafından şiddet uygulandığına dair çıkan habere ilişkin, soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Dr. Uzun, yaptığı açıklamada, bu olayla ilgili haberi kendilerinin de bir internet sitesinde gördüklerini belirtti. Şimdiye kadar Valiliğe, İl Sağlık Müdürlüğüne iddia edilen olaylarla ilgili herhangi bir şikayet ya da başvurunun olmadığını ifade eden Uzun, şunları kaydetti:

‘İnternette gördük’

"Olayla ilgili başvuru ve şikayet olmamasına rağmen biz bu internet sayfasında gördüğümüz haberi ihbar olarak kabul edip Vali Ali Kolat`ın direktifleri ve hassasiyetleri doğrultusunda Sağlık Müdürlüğü olarak Genel Sekreterlik bünyesinde soruşturma başlatılmasını bir yazı ile Genel Sekreterliğe bildirdik. Genel Sekreterliğe bağlı olan bu kreşte soruşturma bugün (dün) itibari ile başlatılmış durumda. Soruşturmanın neticesine göre olay şekillenecektir. Başta Vali Kolat olmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü olarak da olayın takipçisiyiz."



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu