Anahtar Kelimeler:

Personele Dedelioğlu desteği

Personele Dedelioğlu desteği

 Sözleşme imzalandı 

Belediye Başkanımız Dedelioğlu sosyal denge projesini yeniledi. Başkan Dedelioğlu, denge sözleşmesinin hayırlı olmasını diledi.

Sözleşme yenilendi

Ben Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Balışeyh Belediyesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Düzenlenen ziyarette konuşan Şube Başkanı Tuncay Bulut, “Başkanımız Ali Dedelioğlu`na hem hayırlı olsun temennilerimizi iletmek için hem de sosyal denge projemizi yenilemek için bir ziyaret gerçekleştirdik.x Başkanımız Ali Dedelioğlu’na başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah memurlarımız ile birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edecek. Bu arada sosyal denge projemizi de yenilemiş olduk. Allah hayırlı uğurlu etsin” ifadesinde bulundu.

Hayırlı olsun

Ben Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Tuncay Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Balışeyh Belediyesine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler. Düzenlenen ziyarette konuşan Şube Başkanı Tuncay Bulut, “Başkanımız Ali Dedelioğlu`na hem hayırlı olsun temennilerimizi iletmek için hem de sosyal denge projemizi yenilemek için bir ziyaret gerçekleştirdik. Başkanımız Ali Dedelioğlu’na başarılarının devamını diliyoruz. İnşallah memurlarımız ile birlikte güzel çalışmalara imza atmaya devam edecek. Bu arada sosyal denge projemizi de yenilemiş olduk. Allah hayırlı uğurlu etsin” ifadesinde bulundu



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli