Anahtar Kelimeler:

Konsey gönüllüleri toplandı

Konsey gönüllüleri toplandı

 Bayan Saygılı’dan ilk toplantı

Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı, Sosyal Kons ey gönüllüleri için MÜSİAD toplantı salonunda kokteyl düzenledi.

Saygılı başkanlık etti

MÜSİAD üyelerinin eşleriyle beraber ortak hazırlanan kokteylde Sosyal Konsey’in yardım faaliyetleri tanıtıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcılarının eşleri, Bayan Belediye Meclis üyeleri ile MÜSİAD üyelerinin eşleri katıldı. Toplantı Belediye Başkanının eşi Hilal Saygılı’nın konuşmasıyla başladı. Hilal Saygılı konuşmasında, imkan sahibi ailelerle bir araya gelerek hem tanışmak hem de imkan sahibi ailelerin ihtiyaç sahibi aileler ile arasında bir köprü olmak istediğini söyledi. Hilal Saygılı, toplantının amacının Ramazan ayının yaklaşması sebebiyle bu tür etkinlikleri sık yaparak Ramazan ayında ihtiyaç sahibi kişilere yardım götürmek olduğunu belirtti.

Yardım işi gönül işi…

Saygılı, sadece Ramazan ayında değil Ramazan ayının sonrasında da Kırıkkale’de yaşayan ihtiyaç sahipleri ailelerin bir nebze olsun ihtiyacını giderebilmek için çalışacaklarını kaydetti. Kokteyle katılan gönüllü bayanlar hep birlikte Sosyal Konsey’i daha ileri seviyeye taşımak ve bir marka olarak görmek istediklerini söylediler. Yardım işi gönül işi diyen bayanlar köprü vazifesi gören Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın eşi Hilal Saygılı’ a böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ettiler.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli