Anahtar Kelimeler:

Kimlerin adı geçiyor?

Kimlerin adı geçiyor?

 İşte muhtemel yeni il başkanları!

AK Parti il yönetiminin istifa etmesinin ardından Kırıkkale kamuoyunda bazı isimlerin adı geçmeye başladı. Yeni ve eski bazı isimler gündemde…

İşte o isimler

AK Parti Kırıkkale il yönetiminin istifasının ardından, yeni teşkilatın oluşması için çalışmalar devam ediyor. Bir haftaya kadar belirleneceği konuşulan yeni il başkanı ve il yönetimine birçok kişinin ismi geçiyor. Kamuoyunda konuşulan isimler arasında Abdullah Öztürk, Bahadır Kılıç, Nuh Dağdelen, Regayip Kurtoğlu, Çakır Yıldırım, İhsan Kurtoğlu, Mürsel Akçay, Orhan Aytekin, Yusuf Kayabaşı, Erhan Erdal, Özhan Özaydın yer alıyor. AK Parti Genel Merkezinin bu isimler üzerinde durduğunu belirtilirken, önümüzdeki günlerde bu isimler ile temasa geçilmesi bekleniyor.

Atalay takip ediyor

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın durumla bizzat ilgilendiği, il başkanlığı için bazı isimlere teklif götürüldüğü, bazılarının ise teklif beklediği konuşuluyor. Öte yandan Beşir Atalay’ın kişiler üzerinde inceleme yaptığı ve şehrin ileri gelenleri ile de görüş alışverişinde bulunduğu belirtiliyor. Kırıkkale kamuoyunun yakından ilgilendiren ve iktidar partisinin İl Başkanı olması muhtemel gözüken isimlerin bu şekilde olduğu konuşuluyor. Atalay’ın yaklaşık bir ay önce birkaç ismi de genel merkeze sunduğu öne sürülüyor. 



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu