Anahtar Kelimeler:

İhtiyaç sahiplerine…

İhtiyaç sahiplerine…

 Kızılay’dan kart uygulaması     

Türk Kızılay’ı genel merkezi ile Halk Bankası arasında “Kızılay Kart” protokolü imzalanmasının ardından Kırıkkale Kızılay Şubesi tarafında Kırıkkale’de yaşayan 120 aileye “Kızılay Kart” gönderildi.

Alışveriş yapabilecekler

Türk Kızılay’ı Kırıkkale Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan "Kızılay Kart" hakkında yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz ve Halk Bankası arasında "Kızılay Kart" protokolü imzalanmasının ardından Kırıkkale şubesi olarak Kırıkkale’de yaşayan 120 aileye Kızılay Kart’ı genel merkezimiz tarafından yollandı. İhtiyaç sahibi 120 aileye bu kart ile istedikleri yerden alış verişlerini yapabilecekler” diye konuştu.

5 ayda 3 bin ünite kan

Kaplanhan ayrıca geçtiğimiz gün Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında 3 gün devam eden kan bağışında 525 ünite kan toplandığını söyledi. Kaplanhan, “2014 yılı içerisinde Kırıkkale’de 3 bin ünite kan topladık. Kırıkkale’de ilk defa Meydanda kan TIR’ı ile kan toplandı. Kırıkkale halkı 3 gün içiresinde yoğun ilgi gösterdi. Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediye Başkanlığı ve kamu kurum kuruluşları yoğun ilgi gösterdi. Kızılay olarak kana alma devam edeceğiz” dedi.



  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.5 ° / 16.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı