Anahtar Kelimeler:

Vali ilçelere gitti

Vali ilçelere gitti

 İlçe ziyaretleri sürüyor

Vali Ali Kolat, Karakeçili ve Çelebi ilçe belediye başkanlarını etti.

İlçelere ziyaret

Vali Kolat, Karakeçili ve Çelebi ilçesinde 30 Mart Mahalli seçimler sonrasında göreve gelen Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik ve Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol`a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yapılacak çalışma ve yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Vali Kolat, ilçe ziyaretleri sırasında Karahacılı Köyü Yardımlaşma Derneği binasında köylülerle buluşarak bir süre sohbet etti. Vali Kolat, burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bilgi verdi

"30 Mart Mahalli seçimleri sonrasında yeni seçilen belediye başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Belediye Başkanlarımız göreve gelmelerinin ardından ilçelerde güzel çalışmalar başlattılar. Belediyelerimizin yapacağı çalışmalarda bizler de elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İlçelerimizde yapılan çalışmalar sayesinde göç veren yerlerin tekrar eski canlılığına kavuşmasını arzu ediyoruz.

Sohbet etti

Çalışan insanımıza her zaman için ekmek vardır. Yapılan çalışmalar ve yatırımlar sayesinde yörelerimiz daha da yaşanabilir hale gelecektir. Bizim de amacımız ve ümidimiz bu yönde. Karakeçili ilçemizde gelenek, görenek ve çeşitli kültürel etkinliklerin yaşatılması önem arz ediyor. ve bu gelenek ve görenekler yıllardır devam ediyor." Vali Kolat, ilçe kaymakamlıklarını da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu