Anahtar Kelimeler:

Kur'a çekimi yapıldı

Kur

 TOKİ Konutları

sahiplerini buldu

Toplu Konut İdarisi Başkanlığı tarafından Kırıkkale Yenimahalle’de yapılan 42 konutun sahiplerini belirleyecek kur’a çekimi Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

Heyecanlı bekleyiş

Kur’a çekimi ile 42 konutun sahipleri belirlendi. Kur’a çekimine Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, TOKİ yetkilileri, Kırıkkale beşinci noteri ve ev sahibi olmak için bekleyen vatandaşlar katıldı. Kur’a töreninde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Ali Aytaç, Kırıkkale’de çok sayıda TOKİ konutlarının yapıldığını, son olarak Yenimahalle’de yapılan TOKİ konutlarının çekimini yapıyor olduklarını söyledi. Aytaç, “TOKİ İdaremize bu kararlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ev sahibi yaptıkları için emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.Yeni evleriniz hepinize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kur’a çekimi oldu

Vali Yardımcısı Aytaç’ın konuşmasının ardından B 2 tipi tabir edilen 2+1 olan 27 adet dairenin sahiplerini belirlemek için müracaat eden 37 normal, 1 gazi, 1 şehit yakını arasında kur’a çekimi yapıldı. Arkasından CS tabir edilen 3+1 olan 22 adet dairenin sahiplerini belirlemek için 102 normal, 1 şehit yakını, 6 engelli vatandaş arasında kur’a çekimi yapıldı ve evler sahiplerine teslim edildi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı