Anahtar Kelimeler:

52 bin 500 öğrenci karne aldı

52 bin 500 öğrenci karne aldı

 Karne heyecanı yaşandı!

 

Kırıkkale`de 52 bin 500 öğrenci karne aldı. Tüpraş Ortaokulu`nda yapılan karne dağıtım töreni düzenlenirken, törene Vali Ali Kolat, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bahattin Kapucu ve veliler katıldı.

Derslik açığı yok

Kolat, burada yaptığı konuşmada, kent genelinde eğitim alanında hiçbir olumsuzluğun yaşanmadığını belirterek, 2013-2014 eğitim yılının başarı ile tamamlandığını kaydetti. Kırıkkale`nin eğitimde başarılı iller arasında yer aldığını belirten Kolat, şunları kaydetti: "Eğitim öğretim konusundan kentimiz iyi bir konumda. Sınıf mevcudu ortalamamız 20 civarında. Öğretmen ve derslik açığımız yok.

Başarı yükseltilmeli

Devam eden okul inşaatlarımız var. Eğitim kalitesi açısından Kırıkkale ülke genelinde ilk sıralardı. Tabi ki öğrencidir iyi karnesi de olur kötü karnesi de. Karneleri zayıf olan öğrencilerin ailelerinin biraz daha dikkatli olmaları gerekiyor. Öğretmenleriyle, okul yönetimiyle diyaloğa girerek başarısının yükseltmesini sağlamaları gerekmektedir."  Vali Kolat, öğrencilerden tatil süresince dinlenmelerini ve kitap okumalarını istedi.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı