Anahtar Kelimeler:

Bu film olacak!

Bu film olacak!

 “Bir tesadüf filmi”

kadrosuna bomba isim       

Filmin çekimlerine sayılı günler kala çalışmalar devam ediyor. Filmin kadrosuna katılan Çok güzel Hareketler Bunlar ekibinin güçlü ismi Metin Keçeci geçtiğimiz gün Kırıkkale’ye geldi.

Kalitemizi yükseltecek

Geçtiğimiz cumartesi günü Kırıkkale’ye gelen Metin Keçeci kendisi için düzenlenen basın toplantısına katıldı. Basın toplantısında konuşan filmin yapımcı firması Karavan Ajans sahibi İlyas Şen, Metin Keçeci gibi bir ismi Kırıkkale’de ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Filmin başlangıç aşamasından bu yana hep kaliteli isimlerle çalışmayı hedeflediklerini söyleyen Şen, “Filmimizin cast çalışmaları boyuncu hep çıtamızı yükseltecek isimleri hedef aldık. Metin Keçeci’de bu isimlerden biri. Filmimize renk katacağından ve kalitemizi yükselteceğinden eminim.” şeklinde konuştu.

Çok ünlü isimle buluşacak

Filmin kadrosunun zenginliğinden ve bu isimlerin Kırıkkale’ye gelmekten dolayı oldukça heyecanlı olduklarından bahseden Şen, bu güçlü kadronun çok güzel işler çıkaracağını söyledi. Alanında başarılı isimler ile çalışmanın kaliteyi yükselteceğinin altını çizen Şen, “İlerleyen günlerde kadromuzun tamamını basınımızla paylaşacağız. Kadromuzu alanında başarılı isimlerden kurduk. Bu kadro bize başarıyı getirecek. Kırıkkale daha çok ünlü isimle buluşacak.” dedi. Filmin kadrosuna yeni katılan başarılı komedyen Metin Keçeci Kırıkkale’de olmaktan dolayı duyduğu heyecanı dile getirdi. Filmin kadrosuna dahil olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Keçeci, “Dostlarla bir arada olmak gerçekten çok güzel. Yapımcım İlyas Şen ve yönetmenim Yiğit Tunç ile çalışmak benim için mutluluk verici. Bu ekip çok güzel işlere imza atacak. Bu ekibin içerisinde olduğum için mutluyum.” şeklinde konuştu.

Kırıkkale çok içten bir şehir

Kırıkkale’ye ilk defa geldiğini belirten Keçeci insanların yaklaşımını çok beğendiğini dile getirdi. Kendisine karşı çok içten ve samimi davranıldığını söyleyen Keçeci, “Kırıkkale çok içten ve samimi bir şehir. İnsanları gerçekten çok samimi. Bu şehrin tek eksiği tanıtım. Maalesef Kırıkkale dışında şehriniz tanınmıyor. İnsanlar Kırıkkale yerine Kırklareli’yi daha çok tanıyor. Bu film bunun için çok büyük bir fırsat. Kırıkkale bu fırsatı kaçırmamalı.” şeklinde konuştu. Çekimlerin başlamasına az bir süre kaldığının altını çizen filmin yönetmeni Yiğit Tunç başarılı bir işe imza atacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. Filmin kadrosunun gün geçtikçe daha da güçlendiğini söyleyen Tunç, “Oyuncu kadromuz çok güçlü isimlerden oluşuyor. Filmin yönetmeni olarak bu isimlerle çalışmak benim için mutluluk verici. Metin Keçeci kadromuzda yer alacak güçlü isimlerden. Yeni sürprizlerimiz yolda. Kırıkkale yeni ve güçlü isimlere hazır olsun.” şeklinde konuştu.

Memleketimi tanıtacağım

Film çekimi için özellikle Kırıkkale’yi seçtiğini ifade eden Tunç çekimlerin tamamını Kırıkkale’de yapacağını söyledi. Bu filmin Kırıkkale’nin tanıtımı açısından çok büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Tunç, “Bu filmi Kırıkkale2de çekmeyi uzun zamandır planlıyordum. En uygun zaman geldiğinde yapımcım İlyas Şen kardeşimle beraber yola çıktık. Bu filmi kendi memleketimde çekmem kadar doğal bir şey olamaz. Memleketimi ulusal platformda tanıtmak için elimden geleni yapacağım.” şeklinde konuştu.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı