Anahtar Kelimeler:

‘Hizmet harekatı başlatacağız'

‘Hizmet harekatı başlatacağız

 Başkanlar ilk kez bir arada       

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Ak Partili İlçe ve Belde Belediye Başkanları ve İl Genel Meclis Başkanı ile istişare amacıyla bir araya geldi.

Belediye Başkanları katıldı

Kültür Park içerisinde bulunan Kule Restaurant’ta akşam yemeğinden sonra yapılan toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedeoğlu, Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin ve Hacılar Belediye Başkanı Menduh Bağrıaçık katıldı. Yemeğe ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yemekten önce başkanlara Kule Restorantı gezdirdi. Başkanlar yemekten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Marka şehir yapacağız

Düzenlenen yemekte Kırıkkale’yi ilgilendiren konular ele alınarak, yapılabilecek çalışmalar hakkında geniş çaplı istişare edildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaptığı değerlendirmede, Kırıkkale’nin herkesin şehri olduğunu vurgulayarak, “Şehrimizde, ilçeler ve belde belediye başkanlarımızla birlikte yeni bir hizmet hareketi başlatacağız. Herkesin üzerine düşeni yapacağına inanıyorum. Hep birlikte omuz omuza Kırıkkale’yi marka şehir yapacağız” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu