Anahtar Kelimeler:

Biri bunlara müdahale etmeli!

Biri bunlara müdahale etmeli!

 Gerçekten yok böyle bir şey!

Bu şehrin otoritesi kim Allah aşkına?

Kırıkkale’de parmokatçılarla, başta basın mensupları olmak üzere, devletin verdiği yasal hakla yol kenarlarına bedava araç park etme hakkı olanlar arasında sürekli sorun yaşanıyor.

İlginç iddialar var

Kırıkkale’de bir süre önce ihalesi yenilenen parkomat işi sorun olmaya başladı. İhaleyi aylık 81 bin lira kira ile alan Maraş’lı şirket, yol kenarlarına araçlarını devletin verdiği hakla yasal olarak bedava park etme hakkı bulunanlara güçlük çıkarıyor. Şirketin talimatı ile parkomat görevlileri ile sürücüler arasında sürekli tartışma yaşanıyor. İhaleyi astronomik bir rakamla alan şirket, kirayı ödeyebilmek için de yasal hakkı bulunanlardan bile para almaya çalışıyor.  Bu arada şirketin ihalede yer alan cadde ve sokakların dışında da bazı sokaklarda uygulama yaptığı iddia ediliyor. Belediye’nin bunu bakması isteniyor.

Yoksa kan dökülecek!

Şehir dışından gelip, şehri adeta karıştırmaya çalışan şirkete büyük tepki var. Devletin verdiği yasal hakkı kullanmaya çalışan ve bu hakka sahip olan sürücüler, “Bu ne rezalet. Her gün bu görevlilere bu yasal hakkımızı anlatmak zorunda mıyız? Biz bilmeyiz, şirket talimatı böyle para vereceksiniz diyorlar. Vermeyince tartışma ve kavga çıkıyor. Bu şehirde otorite kim? Bunlar mı devlet mi? Biri bu duruma müdahale esin. Yoksa kan dökülecek” diyorlar.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı