Anahtar Kelimeler:

Siyasiler bu düğünde buluştu

Siyasiler bu düğünde buluştu

 Köksal ailesinin

en mutlu günü

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ın oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Ankara Büyük Anadolu Otel de yapılan düğün törenine kalabalık bir siyasetçi ve protokol katıldı.

Geniş katılım oldu

Ankara Büyük Anadolu Otelin de Bahadır Köksal ile Övgü Yağar’ın düğün törenine TBMM Meclis Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Eski içişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Eski içişleri Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Ankara Milletvekili Ülker Güzel, Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürak, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İçişleri Bakan yardımcısı Osman Güneş, İçişleri Müsteşarı Seyfettin Hacı Müftüoğlu, Müsteşar yardımcısı Muhammed Dervişoğlu, eski içişleri Müsteşarı Galip Demirel, Eski Turizm Bakanı Atilla Koç, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevlül Kavlak, Kırıkkale ilçe ve belde Belediye Başkanları,  Kırıkkale il müdürleri, çok sayıda siyasetçi ve bürokrasiden protokol ve her iki ailenin yakınları katıldı.

Nikahı Saygılı kıydı

Geç saatlere kadar süren Övgü ve Bahadır’ın nikahlarını Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıyarken, nikah şahitliklerini Cemil Çiçek, Beşir Atalay, Mustafa Eltaş, A Kadir Aksu, Muammer Güler, Necati Çetinkaya, Seyfettin Hacı Müftüoğlu, Muhammed Dervişoğlu Galip Demirel, Atilla Koç, Osman Güneş yaptılar. Müzikli olarak düzenlenen genç çiftlerin düğünlerinde yakınları oyun oynayarak ve halay çekerek Övgü ile Bahadır’ın mutluluklarını paylaşırken Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal “Çocuklarımızın düğün törenlerinde Ankara ve Kırıkkale den gelerek bizleri yalnız bırakmayan tüm yakınlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Darısı bekar yakınlarına olsun” dedi.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı