Anahtar Kelimeler:

İhsanoğlu Kırıkkale'den geçti

İhsanoğlu Kırıkkale

 Coşkulu bir karşılama oldu       

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, memleketi Yozgat’a giderken Kırıkkale’ye uğradı. İhsanoğlu Kırıkkale’de, “Köşke milletin sevdiği, milletin seçtiği insan çıkmalıdır. Biz burada hizmetimizi milletimize arz ediyoruz. Karar milletindir” dedi.

‘Biz doğru yoldayız’

CHP ve MHP çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yozgat ziyareti öncesinde Kırıkkale`ye uğradı. Kırıkkale’de bir dinlenme istasyonu önünde CHP ve MHP`liler tarafından karşılanan İhsanoğlu, burada gazetecilerin de sorularını yanıtladı. Halkın coşkulu karşılamasının kendisini çok mutlu olduğunu söyleyen İhsanoğlu, “Gösteriyor ki biz doğru yoldayız. Memleketin böyle bir talebi var. Demokrasinin böyle bir ihtiyacı var. Biz bu hizmete bir şeyler ifade ediyoruz ve biz bu ülkeye alternatifsiz bırakmak istemiyoruz.

Coşkulu karşılama

Köşke milletin sevdiği, milletin seçtiği insan çıkmalıdır. Biz burada hizmetimizi milletimize arz ediyoruz. Karar milletindir” dedi. Bir gazetecinin Başbakan Recep Tayip Erdoğan`ın Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklaması ile ilgili sorduğu soruya ise hayırlı, Uğurlu temennisinde bulunarak, "Memlekete hangisi hayırlı ise ol olsun, o nasip olsun inşallah” dedi. İhsanoğlu’nu karşılamaya MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, CHP İl Başkanı Ziya Kavlak, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş geldi. Bir çok kişi İhsanoğlu’nu coşkulu şekilde karşıladı. 



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli