Anahtar Kelimeler:

İlk kez iftar verdiler!

İlk kez iftar verdiler!

 Banka adını temizlemeye çalışıyor

Adı ayakkabı kutuları ile gündeme gelen olayla dikkat çeken Halk Bankası Kırıkkale Şubesi önceki gün bir iftar programı düzenledi. Daha önce hiç böle bir organizasyon gerçekleştirmeyen bankanın şimdi böyle bir etkinlik düzenlemesi dikkat çekti.

Kimler katıldı?

Altunbilekler AVM’ deki iftar programına Vali Ali Kolat, Halk Bankası Ankara 1. Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç, Kırıkkale Halk Bankası Şube Müdürü Naci Kurum, Kurtuluş Mahallesi Şube Müdürü Bayram Demirkaya, Protokol Üyeleri, Halk Bankası çalışanları ve davetliler katıldı. Kırıkkale Halk Bankası Şube Müdürü Naci Kurum, düzenlenen bu program ile Kırıkkale’de faaliyet gösteren esnaflar,  Kamu Kurum ve Kuruluşları yetkilileri ile bir araya gelerek her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti.

Kaynaşma amacıyla…

Vali Ali Kolat, düzenlenen iftar programından memnun kaldığını ifade ederek, millet olarak örf ve adetlerimize bağlı olduğumuzu, düzenlenen bu tür iftar programlarının kamu kurumlarımızı ve esnafımızı daha da kaynaştırâcağını söyledi. Ayrıca  Halk Bankası yetkililerine teşekkür etti. Daha sonra, Halk Bankası tarafından düzenlenen iftar programı yapılan dua ile sona erdi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu