Anahtar Kelimeler:

İŞKUR & Turkcell işbirliği

İŞKUR & Turkcell işbirliği

 Çalışma devam ediyor

Çağrı Merkezi istihdam kapısı olmaya devam ediyor. 225 kişilik kurs açılarak gençlere iş sağlandı. 

80 kişi daha alınacak

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Nazım Ulu, son dönemde Kırıkkale’de istihdam konusunda iletişim sektörünün büyük pay sahibi olduğunu, son 6 aylık dönemde Kırıkkale İşkur & Turkcell Global Bilgi A.Ş işbirliğiyle Çağrı Merkezi Görevlisi mesleğinde 225 kişilik kurs açılarak böylece ilimizdeki gençlere yeni bir iş fırsatı doğmuş olduğunu, 14 Temmuz 2014 tarihinde 15 kişilik yeni bir kursun başlayacağını ve işbirliğinin devam ederek önümüzdeki dönemde 80 kişilik daha kurs açmayı planladıklarını söyledi.

Seçmeler yapıldı

Kırıkkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Turkcell Global Bilgi A.Ş ile işbirliğiyle istihdam garantili 15 kişilik Çağrı Merkezi Görevlisi kursu açılmış olup, yeni istihdamlar yaratmak amacıyla % 60 İstihdam garantili Çağrı Merkezi Görevlisi mesleki eğitim kurs seçmesi Kırıkkale İşkur İl Müdürlüğü hizmet binasında yapıldı. 34 kişinin başvuruda bulunduğu seçmelerde yapılan mülakatlarda başarı gösteren 15 kişi Çağrı Merkezi Görevlisi kursuna başlayacak.

Günlük 20 TL

İl Müdürü Nazım Ulu “Kursa en az lise mezunu kişiler başvuruda bulunup, grup mülakatlarını ve simülasyonu başarıyla geçen adaylar kursa katılmaya hak kazandı. Kurs süresince kursiyerlerin günlük 20 lira ücreti ve genel sağlık sigorta primleri İŞKUR tarafından karşılanacak. Kurs süresi 68 fiili gün olup; eğitimi Kırıkkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Turkcell Global Bilgi A.Ş birlikte yürütecek. İstihdam ise Turkcell Global Bilgi A.Ş tarafından sağlanacaktır” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu