Anahtar Kelimeler:

Biz hep yanınızdayız”

 Biz hep yanınızdayız”

  

Belediye’den Kardeşlik İftarı         

Kırıkkale Belediyesi tarafından kardeşlik iftarı düzenlendi. İftar yemeği şehrimizdeki yetim çocuklar için düzenlendi. Programa Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül de katıldı.

Yetim çocuklar için

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ev sahipliğini yaptığı yemeğe yetim çocukların yanı sıra Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay katıldı. Kırıkkale Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen program, 16 yaşındaki yetim Ferhat Kalkan’ın Kur’an-ı Kerim okuması ile başladı.

Teşekkür etti

Kardeşlik iftarın da Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bir kısa konuşma yaptı. Başkan Saygılı Konuşmasında ‘Peygamberimiz de bir yetim olduğunu ama aynı zaman da alemlere gönderilen bir rahmet peygamberi olduğunu belirtti. Buradaki kardeşlerim sunu bilsin siz bize emanetsiniz Allah izin verirse her fırsatta sizi bütün ihtiyaçlarınızda bizi ne zaman yanınız da görmek isterseniz hep yanınızda göreceksiniz’ dedi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı konuşmasının sonunda AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül’ e katılımlarından dolayı teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ dan sonra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal da kısa bir konuşma yaptı.

Hepimiz görüyoruz

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, burada yaptığı konuşmada, bugün burada çok tarihi ve anlamlı bir günde yetim çocuklarla birlikte olduklarını söyledi. Bugün yetimlerle Türkiye’nin her tarafındaki AK Partili belediyelerin iftar sofrasında beraber olmanın mutluluğunu, kardeşlik ve dayanışma duygusunu yaşadıklarını anlatan Gül, “Başbakanımız Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’da Antalya’da yetim kardeşlerimizler birlikte olacaklar. Bir ramazan ayında bugün hepimizin kalbini yaralayan Filistin’de, Gazze’de minik yavrularımızın şehit olduklarını, cennete uçtuklarını ya da yetim kaldıklarını yine bu ramazan ayında da yüreğimiz darlanarak hepimiz okuyoruz, görüyoruz, işitiyoruz.

Mutluluğunu yaşıyoruz

Ama maalesef demokrasiden, özgürlükten bahsedenler bu vahşete, zulme sessiz kalıyor, görmüyorlar, işitmiyorlar, duymuyorlar” şeklinde konuştu. Bugün bu vesileyle Türkiye’nin her yerinde yetimlerle aynı sofrada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi ve böyle bir etkinliği düzenlediği için Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ ya teşekkür ediyorum” dedi. Gül, iftar programına katılan yetim çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet etti. Programın sonunda etkinliğine Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay yetim çocuklara oyuncak dağıtarak kısa kısa sohbet ettiler. Yetimlerle beraber objektiflere poz vererek Nikah sarayından ayrıldılar.

Partiye ziyaret

Genel Başkan Yardımcısı Gül nikah salonundan sonra Kırıkkale Ak Parti İl binasını ziyaret etti. İl Binasında da yeni göreve seçilmesinden dolayı Mürsel Akçay’ı tebrik etti. Burada Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, yeni yönetimle tek tek tanıştı ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ da Parti binasında günün anısına Genel Başkan Yardımcısı Gül’ e fincan ve el sanatları ile yapılmış bir gelin hediye etti. Sonrasında Mahalle temsilcilerinin toplantısına katılarak mahalle temsilcileri ile görüştü. Mahalle temsilcilerine görevlerinin önemini anlatarak İşlerini hassasiyet ve büyük bir titizlikle yapmaları gerektiğini anlattı ve Parti binasından ayrıldı.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli