Anahtar Kelimeler:

Protokolü ziyaret ettiler

Protokolü ziyaret ettiler

 AK Parti heyeti ziyaret turunda        

AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Başkanı Mürsel Akçay yönetiminde Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’i ziyaret ettiler.

Seri ziyaretler

Geçtiğimiz hafta içinde yaptığı toplantı ile yönetim kurulunu şekillendiren AK Parti İl teşkilatı il protokolüne yönelik bir dizi seri ziyaret programı düzenledi. Ak Parti yöneticilerinin ilk adresi Kırıkkale Valiliği oldu. İl Başkanı Mürsel Akçay, yönetim kurulu ile birlikte Kırıkkale Valisi Ali Kolat’a makamında yapılan ziyarette, kısaca çalışmalarından bahsetti. Yönetim kurulunun şekillenmesinden sonra il protokolüne yönelik bir ziyaret programı tertip ettiklerini söyledi.

Allah rızası için

İl Başkanı Akçay “Başbakanımız bize bu görevi verdikten sonra uzun bir zaman geçti. Bu manada genel merkezde yapılan bilgilendirme toplantıları oldu. Başkanlık divanımızı oluşturduk. AK Parti Kırıkkale il Başkanlığına Allah rızası için geldik. Bizim yaptığımız iş fedakarlık ilgilendiren bir iş. Ailelerimizle çocuklarınızla beraber bu sıkıntıyı yaşıyorsunuz. Bizler Kırıkkale’ye hizmet edebilmek için bu göreve talip olduk. Elimizden geldiği kadar Kırıkkale’ye hizmet edebilmek için çalışacağız” dedi.

Hayırlı olsun

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek  “Ben siyaset zor iş derim. Çünkü fedakarlık istiyor. Siyaset yapıyorsunuz diye kimse size para vermiyor. Hatta cebinizden harcamanız gerekiyor çoğu zaman. Memleket aşkıyla millet aşkıyla bu göreve talip olduğunuz için hepinizi kutluyorum. Allah kolaylık versin. Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun. Hanımlar bu işleri daha takip ediyor. Evlerini çocuklarını bırakıyor bu iş için uğraşıyor. Onları tebrik ediyorum” dedi.

Hizmet için geldik

AK Parti İl yönetimini ikinci adresi Kırıkkale Belediyesi oldu. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın makamında gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Mürsel Akçay Kırıkkale’ye hizmet için parti teşkilatını oluşturduklarını belirterek “Tabi bu bir hizmet yarışı. Siyasi partilerle beraber resmi kurumlar topyekün hizmet açısından önemli olduğu için sizi ziyareteetmek istedik. Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden değerli. Allah rızası için, memlekete hizmet etmek için AK Parti çatısı altında toplandılar. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Allah izin verirse birinci turda Kırıkkale olarak Türkiye ortalamasında bir oy alarak başarılı olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı

Saygılı tebrik etti

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yeni yönetime seçilenleri tebrik ederek “Hayırlı olsun. Siyaset hayatının içinde yeni olan arkadaşlarımız var. Oldukça eski ve tecrübeli arkadaşlarımız var. Bizim gayemiz belli, biz Allah rızasını nasıl kazanırız nasıl hizmet ederiz. Bizim partimizin özelliği bu. Halkımızda bunu takdir ediyor. Seçim çalışmalarında kullandığım bir ifade var. AK Partiye kadar vatandaşlar iktidara ders vermek için sandığa gidiyordu. AK Parti iktidarından sonra vatandaş aradığı iktidarı buldu. İşte bundan ötürüdür ki AK Parti girmiş olduğu her seçimde oyunu arttırarak geçti.

Güzel bir heyet

Güçlü bir liderimiz var. Allah izin verirse güçlü bir Cumhurbaşkanımız olacak. Biz gönülden inanmış, Kırıkkale hizmet etmek için çaba sarf eden insanlarız.  Hep beraber çalışacağız. Bu tür parti meclisleri istişare meclisleridir. Aklıselim insanlardan oluşmuş bir heyettir. Aklıselim insanlarda yönetime ortak olur. Ben sizlerle uyum içinde olarak güzel bir istişare ile inşallah memleketimize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Zor bir görev. Gerçekten ağır bir görev. Emek ister. Öyle makam koltuk işgal etmeyle olmuyor, hakkını vermek gerekiyor. Hepinizin bu görevi layıkı ile yerine getireceğine inanıyorum” şeklinde konuştu

Onar ve Çetin ziyaret edildi

AK Parti İl Teşkilatı daha sonra Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’i makamlarında ziyaret ettiler. Ziyarette il müdürleri yeni yönetim kurulu tebrik ederek başarılar dilediler.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli